23948sdkhjf

1105: Årets læreplads i Midt-Vest Jylland - Compo Tech A/S i DM Finalen

Artikel i Træ og Industri November 2005
Den midtjyske underleverandør til træ- og møbelindustrien, Compo Tech A/S, er netop udnævnt som Årets læreplads i Herningområdet.

Det er tradition for, at elever og lærlinge hvert år kan indstille deres virksomhed til at blive udpeget som Årets læreplads. Skolerne kårer hver en regional vinder, der fortsætter i kampen om at blive national vinder, og fra Herningområdet skal Compo Tech dyste.

Hos Compo Tech A/S var det maskinsnedkerlærlingen, Anders Krogh Jensen, der mente, at denne virksomhed var berettiget til titlen ”Årets læreplads”. Det mente den siddende jury hos CEU Herning også, og det var en stolt administrerende direktør for Compo Tech A/S, Bjarne Henriksen, der i tirsdag den 1. november modtog diplomet og takkede Anders Krogh Jensen for indstillingen.

- Compo Tech A/S er det sidste år vokset betydeligt både mandskabs- og omsætningsmæssigt og en hæder som denne vidner om tilfredse medarbejdere, og bliver set som et velfortjent klap på skulderen til Compo Tech A/S, sagde Bjarne Henriksen.

Senere på måneden afgøres det, hvem der modtager hæderen for ”Årets danske læreplads”. Compo Tech A/S er blandt andet i konkurrence med Vest-Wood A/S, der blev kåret som Årets læreplads af Skive Tekniske Skole. (Er omtalt andet sted i denne nummer af Træ & Industri).

Kilde: Compo Tech A/S. http://www.compotech.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063