23948sdkhjf

Køkkenvirksomhed er flyttet fra baggård i Nordvest til villa i Hellerup

I sommer tog holdet hos Handcrafted Interior afsked med de hidtidige rammer i Københavns Nordvestkvarter for i stedet at rykke til en mere end 100 år gammel villa i Hellerup. Her har man nu fået mulighed for at fremvise snedkerkøkkener- og inventar i omgivelser, der matcher, hvad kunderne enten har eller drømmer om, og ifølge medejer Daniel Døngart kan de eksklusive rammer desuden give kunderne bedre forståelse for mulighederne i håndsnedkereret inventar.

– I coronatiden legede vi en del med tanken om at skabe nogle unikke rammer, hvor vi bedre kunne visualisere, hvad det er, vi laver, indleder medejeren, der sammen med de to partnere stiftede Handcrafted Interior i 2014.

– Vi har kunder, der sagtens kan forestille sig, hvordan vores køkkener kommer til at se ud i deres hjem, og så har vi kunder, der har brug for hjælp til det – og det er her, huset for alvor kommer til sin ret, fordi det ligner et sted, vores kunder enten kunne bo eller drømmer om at bo, uddyber Daniel Døngart.

Gør skepsis til skamme

Hvor de fleste københavnske køkkenforhandlere traditionelt flokkes om de samme eftertragtede adresser, går Handcrafted Interior altså en anden vej, og ifølge Daniel Døngart er der ingen grund til at frygte, at man af den grund bliver overset, når kunderne skal på køkkenjagt.

– Vi oplever, at kunderne bruger tid på at researche, når de skal ud at investere i et snedkerkøkken, og vi har fået skabt os et stærkt navn på det felt, så de skal nok finde frem til os, fortæller han.

Efter trekvart år i de nye rammer har Daniel Døngart fået den oplevelse bekræftet, om end han understreger, at pandemiårenes efterspørgselsamok gør det svært at afkode, præcis hvad flytningen kommercielt har kastet af sig.

– Tager man eksempelvis sommeren 2020 eller 2021, hvor vi stod midt i corona, var kunderne jo nærmest klar til at købe køkkener fra ladet på en lastbil, og som alle ved, er situationen anderledes i dag, så det er svært at komme med en procentuel fortælling i kroner og øre, forklarer han.

Ikke desto mindre er han overbevist om, at det for kunderne giver en ekstra dimension at træde ind i noget, der ligner mere hjem end showroom, og for Handcrafted Interior, der har produktion på eget lettisk værksted, er der en selvstændig pointe i at vise det gode håndværk frem i ekstraordinære rammer.

– Nogle har stadig den forestilling om vores brand, at vi er virkelig gode på prisen, men at det jo også er bygget af østeuropæere. Når den type kunder først kommer ind i vores showroom, så falder de bagover, for her kan man virkelig se, at der er tale om håndværk af høj kvalitet, lyder det.

Handcrafted Interior har desuden lige løftet sløret for ekspansionsplaner i det svenske - det kan du læse mere om her:

Køkkentrio i svensk ekspansion med et års forsinkelse

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093