23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er styringen af dit savværk fleksibelt nok?

Et savværk skal være fleksibelt for til stadighed at kunne imødekomme kundernes specifikke ønsker, såvel i relation til dimensioner, længder, bearbejdning som til leveringstider. At stræbe efter at være den foretrukne samarbejdspartner kræver gode medarbejdere og ikke mindst systemer. Alt arbejder sammen i harmoni, og data registreres kun én gang med en løsning fra Acadon.

Fleksibilitet

Et savværk skal være fleksibelt for til stadighed kunne imødekomme kundernes specifikke ønsker, såvel i relation til målenheder, længder, bearbejdning som til leveringstider. Dette stiller store krav, ikke kun til produktionsapparatet, men også til de omkringliggende systemer, og tit og ofte har savværker forskellige specialiserede systemer til deres indkøb, produktion og salg, med ofte ingen eller en manuel integration mellem systemerne.

Acadon har udviklet en løsning til styring af alle disse processer i et totalt integreret og fleksibelt system. Nok styrer vi ikke saven direkte, men registrering af dimensionerne fra salgsordren flyder videre til produktionsordren som danner grundlag for selve produktionen.

Der kan naturligvis også produceres til lager uden en salgsordre, og systemet holder styr på beholdningen af bundter/pakker på de forskellige lokationer, så der er fuldstændig overblik over bundt-/pakkelagerets indhold og placering. De enkelte bundter/pakker kan indeholde varen i forskellige målenheder og sælges hele eller delvist.

Flere lokationer

Produceres og lagerføres der på flere lokationer, så kan der opsættes forskellige produktioner, og der kan enkelt og smidigt overflyttes hele bundter og varer via overflytningsordrer, hvis fx varen skal videreforarbejdes på en anden lokation, enten det er yderligere opskæring, tørring eller høvling, hvilket løsningen naturligvis også kan holde styr på.

Certificering 

Certificering af træet holdes der også styr på, fra køb til produktion og salg, om det er ISPM-15, FSC eller PEFC, så er systemet så fleksibelt, at det kan sættes op til det hele og kan styres via overførsel eller kreditter. Se evt. også vores artikel om certificering.

Øvrige funktioner

Skal træet tørres inden forsendelse, og har savværket selv mulighed for tørring, ja så kan løsningen fra acadon også styre det.

Udover den normale fakturaafsendelse via mail til kunde, så kan der også betales direkte på pladsen eller tilhørende butik/tømmerhandel, da der tillige medfølger en kassefunktion.

Og når varen skal sendes, kan det styres fra disponeringsplanlægningen, hvor ruter og ture kan planlægges før udskrivning af fragtbrev, og vi kan naturligvis modtage en digital signatur direkte i systemet, når kunden kvitterer for modtagelsen.

Integrationen til finans og økonomi er med hele vejen, om det er varer i arbejde, lagerværdi eller udestående debitorer.

Alt arbejder sammen i harmoni, og data registreres kun én gang.

Resumé i hovedpunkter:

 • Integration af data som kun registreres én gang.
 • Bundt-/pakkestyring med flere målenheder.
 • Køb, salg, produktion og lager i forskellige enheder og målenheder.
 • Altid 2 enheder i lagerstyringen.
 • Produktion og lagerføring på forskellige lokationer.
 • Skæreordrer (omvendt stykliste).
 • Bundt- og pakkestyring og -sporing igennem hele processen.
 • Styring og kontrol af certificering.
 • Logistik – disponeringsplanlægning.
 • Kassefunktion.
 • Finans- og økonomistyring.
 • Co-pilot til Business Central.
 • Og meget, meget mere...

Så en alt-i-en løsning og det bedste fra 2 verdener.

acadon AG
Königsberger Straße 115
47809 Krefeld
Tyskland
CVR nummer: DE216126577

Kontaktperson

Per Laurits Pedersen
+45 22620384 plp@acadon.dk

Send til en kollega

0.047