23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Certifikathåndtering: Acadon Sporer Vejen mod Bæredygtig Succes i Træindustrien.

Acadons ERP-løsning transformerer trævareindustrien ved at integrere FSC og PEFC certificeringer, sikrer sporbarhed og opretholder bæredygtighedsstandarder. Vores system effektiviserer certificeringsprocessen, minimerer risici og understøtter virksomheders miljømæssige ansvarlighed. Med Acadon bliver overholdelse af bæredygtighedsstandarder ikke bare enklere, men en central del af forretningsstrategien. Det styrker virksomheders troværdighed og giver en konkurrencefordel i et marked, der værdsætter etik og bæredygtighed. Vælg Acadon for en grønnere og mere succesfuld fremtid i trævarebranchen. Sourcing and Compliance Manager Mikkel Jensen hos Keflico A/S udtaler bl.a.: "Vi er glade for systemet og synes det er et rigtig godt redskab for os, da det minimerer en masse fejl, der ellers ville have kunnet opstå." Se hele udtalelsen herunder.

Optimer din trævarevirksomhed med Bæredygtigheds-Certificeringer gennem Acadons ERP-løsninger

I en verden, hvor bæredygtighed ikke længere er en luksus, men en nødvendighed, står trævareindustrien over for udfordringen med at bevise deres engagement i miljøansvarlighed. For at imødekomme denne udfordring tilbyder Acadon en ERP-løsning, der ikke alene optimerer dine forretningsprocesser, men også forenkler kompleksiteten i at opnå og vedligeholde bæredygtighedscertificeringer som FSC (Forest Stewardship Council) og PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification).

Disse certificeringer er mere end blot mærker på et produkt; de er symboler på en virksomheds forpligtelse til at fremme miljøvenlig skovdrift og etisk handel. Med Acadons ERP-løsninger bliver håndteringen af disse certificeringer integreret i hverdagens arbejdsstrømme, hvilket giver virksomheder mulighed for effektivt at spore og rapportere på bæredygtige praksisser over hele forsyningskæden.

Sourcing and Compliance Manager Mikkel Jensen hos Keflico A/S udtaler: "Vi anvender FSC/PEFC-styring i BC til styring af claims på varenumre, samt udløbsdatoer på vores leverandørers certifikater. FSC/PEFC-styringen er hos os opsat med stopklodser, så det bl.a. ikke er muligt at lave en købsordre på en vare, der har en claim, som den pågældende leverandør ikke er certificeret til, eller hvor leverandørens certifikat er udløbet.Derudover anvender vi også FSC/PEFC-styring i produktioner, hvor det kun er muligt at producere varer med samme claim, eller hvor der nedgraderes til claimen med laveste fællesnævner.

Vi er glade for systemet og synes det er et rigtig godt redskab for os, da det minimerer en masse fejl, der ellers ville have kunnet opstå."

FSC og PEFC: Grundlaget for Bæredygtighed i Trævareindustrien

FSC og PEFC er internationalt anerkendte certificeringsordninger, der tilbyder et troværdigt system til identifikation af træprodukter fremstillet på en ansvarlig måde. Disse systemer giver virksomhederne mulighed for at demonstrere, at deres varer kommer fra bæredygtigt forvaltede kilder, hvilket ikke alene støtter miljøet, men også bidrager til den sociale og økonomiske udvikling i de skovområder, de opererer i.

Digital Transformation Gennem Acadons ERP

Med Acadons ERP-løsning bliver opnåelse og vedligeholdelse af disse vigtige certificeringer en integreret del af virksomhedens daglige drift. Systemet tilbyder en strømlinet proces for certifikathåndtering, hvilket reducerer risikoen for fejl og sikrer, at alle krav overholdes nøje. Dette frigiver værdifuld tid, så virksomhederne kan fokusere på at vokse og udvikle deres kerneforretning, velvidende at de er i overensstemmelse med internationalt anerkendte standarder for bæredygtighed.

En Mærkbar Forskel for Virksomheder og Forbrugere

For virksomhederne betyder det, at de kan vise deres kunder og interessenter, at de tager miljøansvar alvorligt. For forbrugere og virksomheder nedstrøms i forsyningskæden betyder det, at de kan stole på de produkter, de køber og bruger. Med en øget bevidsthed om miljøets tilstand og en stigende efterspørgsel efter ansvarlighed, er det at kunne tilbyde denne garanti ikke bare en konkurrencefordel, men en afgørende faktor for langvarig succes.

Acadon: Din Partner i Bæredygtighed og Vækst

Ved at vælge Acadon som din ERP-partner, sikrer du dig ikke kun en robust og pålidelig løsning til din forretningsstyring; du investerer også i et værktøj, der hjælper med at forme fremtiden for bæredygtig trævarehandel. Sammen kan vi arbejde for en grønnere fremtid, én certificering ad gangen.

For yderligere information om, hvordan Acadon kan hjælpe din virksomhed med at opnå og vedligeholde FSC og PEFC certificeringer, kontakt os i dag.

acadon AG
Königsberger Straße 115
47809 Krefeld
Tyskland
CVR nummer: DE216126577

Kontaktperson

HK
Henrik Klemmensen
hkl@acadon.dk

Send til en kollega

0.031