23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv Enhedsstyring i Træbranchen: Løsninger til Skiftende Målenheder

acadon_timber optimerer træbranchens bundtlinjer gennem hele forsyningskæden med Microsoft Business Central. Systemet automatiserer enhedsomregning og sikrer gennemsigtighed i processen, så du kan købe og sælge i forskellige målenheder. Selv ved variationer i produktstørrelser. Kontakt os for at optimere din virksomheds bundtlinjeprocesser med acadon_timber.

En af de største udfordringer i træbranchen er mangfoldigheden af enheder, der bruges i køb, lagerføring, produktion og salg. Det er ikke ualmindeligt, at træbranchen sælger noget, der er større i størrelse end det, der er angivet. Eller køber i en målendhed, og lagerfører eller producere i en anden og måske endda sælger i en tredje. Derfor er det afgørende at have et system, der automatisk kan omregne enhederne og sikre, at der opretholdes nøjagtighed og konsistens i hele processen. 

I træbranchen spiller korrekt håndtering af bundtlinjer en afgørende rolle i hele forsyningskæden. Fra indkøb og lagerstyring til produktion og salg er det afgørende at sikre, at bundter håndteres korrekt og effektivt gennem hele processen.

acadon_timber, førende inden for branche-specifikke ERP-løsninger, bygget op om det absolut verdensførende Microsoft Business Central, forstår vigtigheden af at håndtere bundtlinjer fra start til slut i processen. Vores system er designet til at imødekomme de unikke behov i træbranchen og sikre en problemfri og effektiv håndtering af bundter.

Sakol Group, en af vores stolte kunder, udtaler: "acadon_timber har været en game-changer for vores virksomhed. Den automatiserede håndtering af bundtlinjer har ikke kun øget vores effektivitet, men har også givet os en uovertruffen gennemsigtighed i vores forsyningskæde. Vi kan nu håndtere variationer i produktstørrelser med lethed, og følge processen fra start til slut."

Med acadon_timber kan virksomheder i træbranchen være sikre på, at bundtlinjer håndteres professionelt og problemfrit. Vores system giver mulighed for at bestille varer i en bestemt mængde og modtage en anden, lagerfører i en tredje og sælge i en fjerde, om det har været igennem en produktion, tilskæring eller blot lagt på lager og solgt igen. Men stadig at kunne lukke ordren uden problemer, med total gennemsigtighed for hele processen. Dette sikrer, at virksomheder kan opretholde en høj grad af kundetilfredshed og en enorm effektivitet, selv når der opstår variationer i bundtstørrelser og enheder.

Vi hos acadon er dedikerede til at hjælpe virksomheder i træbranchen med at optimere deres forretningsprocesser og opnå større succes gennem vores branche-specifikke løsninger. Med acadon_timber kan du være sikker på, at din virksomhed er rustet til at håndtere selv de mest komplekse udfordringer vedrørende bundtlinjer og enhedsvariationer.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan acadon_timber kan hjælpe din virksomhed med at optimere bundtlinjer og opnå større succes i træbranchen.

 

acadon AG
Königsberger Straße 115
47809 Krefeld
Tyskland
CVR nummer: DE216126577

Send til en kollega

0.047