23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tømrertip: Optimer dit arbejdsflow med Lamello P-system

Skab fleksible og robuste samlinger på kort tid, optimer logistikken og effektiviser arbejdsgangene med Lamello.

Som de fleste tømrere og snedkere kender Lasse Kjær alt til besværet med skruetvinger og klemmer i forbindelse med møbel- og træsamlinger. Det samme gælder udfordringerne ved tunge, færdigsamlede møbler, der skal flyttes fra A til B. Med Lamello P-system har han imidlertid fundet løsningen på en række af de udfordringer, som træhåndværkere bakser med i det daglige.
 
”Hvis du arbejder med træ- og møbelsamlinger, kan du spare tid og optimere en række arbejdsgange med P-systemet. Kort fortalt slipper du for en masse remedier, du kan samle møblet hurtigt og præcist på værkstedet, skille det ad til transporten og færdigmontere det hos kunden. Det giver en masse fleksibilitet, både i arbejdsprocessen og i forhold til transporten,” fortæller Lasse Kjær, der er salgskonsulent hos Häfele og har en baggrund som tømrer.

Se 5 vilde kundecases - fra en rund træskulptur til en 12-kantet stol.

Zeta P2: En fleksibel fræser

Når du arbejder med P-systemet, der omfatter samlebeslagene Tenso, Clamex og Divario, skal du anvende Zeta P2-fræseren, der fås i to versioner – med eller uden ledning.
 
”Finten er, at den fræser på en særlig måde og laver et hop, når du trykker den i bund. På den måde laver den et særligt spor, så du nemt kan glide beslagene i. Hvis du vil lave skrå, flade eller tynde samlinger er der ganske enkelt ingen vej uden om Zeta P2’eren,” forklarer Lasse Kjær.

Klar på at prøve Lamello i eget værksted? Häfele har været på Lamello-kursus - og byder på en demo 

Klik og klargør

Med de demonterbare beslag, Clamex og Divario, er det muligt at klargøre små som store møbler eller konstruktioner på værkstedet og skille dem ad til transporten.
 
”Hvis du har en 4 meter bred reol, er det en klar fordel, at du kan skille den ad. For det første kan du pakke den fladt og transportere den i en almindelig varevogn. For det andet minimerer du risikoen for at beskadige møblet under transporten eller når møblet skal flyttes,” siger Lasse Kjær og tilføjer:
 
”Det giver grundlæggende et lettere mere fleksibelt arbejdsflow, hvor mange opgaver fx vil kunne klares af én i stedet for to håndværkere – og hvor det er langt nemmere at lave justeringer og tilpasse møblet.”

Forstå Clamex P-flexus på 2 minutter

Effektiviser arbejdsgangene med P-systemet

·      Slip for skruetvinger, klemmer og andre remedier
·      Saml og klargør møblet på værkstedet – nemt, hurtigt og præcist
·      Skil møblet ad og pak det fladt til transporten
·      Mulighed for bedre beskyttelse under transport og flytning
·      Hurtig slutmontering hos kunden
·      Skab robuste samlinger på reduceret tid – med minimalt værktøj
·      Undgå overbelastningsskader

Læs mere om P-systemet her!

Vil du opleve Lamello i aktion? Book en demo i eget værksted - og prøv forskellen. Kontakt Häfele her.

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Kontaktperson

Send til en kollega

0.079