23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer træsamlingerne: Book en Lamello-demo

Som autoriseret Lamello-distributør byder Häfele de skæve vinkler velkommen og tilbyder en gratis demo i kundens eget værksted.

Siden Häfele blev autoriseret Lamello-distributør i oktober 2022 har interessen for det schweiziske samlingssystem været stor hos både medarbejdere og kunder. Træsamlingssystemet gør det muligt at arbejde innovativt, præcist og hurtigt uden brug af lim eller skruetvinger. Samtidig giver Lamello mulighed for at skabe intelligente løsninger og robuste samlinger i stort set alle vinkler.
 
Lamello har potentiale til at optimere og effektivisere snedkerarbejdet markant. Derfor tilbyder Häfele en gratis demo, hvor kunderne får mulighed for at teste Lamello-systemerne i eget værksted.
 
Häfele på Lamello-kursus
For nylig mødte otte Häfele-medarbejdere op til undervisning, da Lamellos ekspert lagde vejen forbi kontoret i Skive. Efter en grundig introduktion til udstyr, teknikker og samlingselementer gik samlingsfræseren på omgang, og begejstringen var stor.
 
- Jeg er overrasket over, hvor nemt det er. De som fik maskinerne i hånden kunne gøre det rigtigt i første forsøg. Det er ret godt gået, taget i betragtning at vi ikke arbejder med maskiner til daglig, siger indkøbschef Thomas Svare.
 
Imponeret indkøbschef: ”P-systemet er rigtig godt”
Lamello er bygget op om tre forskellige systemer: Lamello System, Cabineo og P-system. Sidstnævnte vakte særlig stor begejstring hos indkøbschefen.
 
- P-systemet er rigtig godt. Man behøver hverken lim eller skruetvinger, men kan derimod samle og montere på værkstedet, skille det ad til transporten og klikke det sammen igen hos kunden. Det er et virkelig robust og fleksibelt system, der giver uanede muligheder og letter arbejdet markant, siger han.
 
Fræs, klik, monter! Træsamlinger har aldrig været nemmere
Med P-systemet og Zeta P2-fræseren kan du lave permanente eller aftagelige samlinger præcist, enkelt og hurtigt. P-systemet sikrer en nem montering uden brug af lim eller skruer og gør det muligt at lave træsamlinger i stort set alle vinkler. Trods en lav fræsedybde på ned til 10 mm er du garanteret en robust samling med maksimal trækstyrke, der forhindrer vridninger.
 
P-systemet er fleksibelt på den måde, at du kan klargøre og samle garderoben, køkkenet eller reolen på værkstedet, skille møblet ad til transporten og genetablere det nemt og hurtigt hos kunden.
 
Læs mere om Lamello
 
Se Lamello i aktion
Lamello gør det nemt at arbejde præcist – og muligt at tænke ud af boksen. Vil du opleve Lamello i aktion og blive klogere på de tre systemer: P-system, Lamello System og Cabineo? Book en demo med en af Häfeles Lamello-eksperter og se, hvordan du tackler de skæve vinkler og udfordrende samlinger.
 
Book en demo

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.079