23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Häfele maksimerer hotellets potentiale

Tendensen med at bygge småt og indrette smart kan meget vel blive en gamechanger for hospitality-sektoren, der også kan se ind i en mere deleøkonomisk fremtid.

Kvadratmeterne er dyre, og der er efterspørgsel på bæredygtige og fleksible løsninger – også inden for hospitality-sektoren, hvor micro living-tendensen spås et stort potentiale.
 
Et stigende fokus på ESG og Co2-afgifter kan sætte ekstra skub i downsizing-tendensen, særligt for hoteller og virksomheder, hvor pladsoptimering og lavere driftsomkostninger kan være et skridt på vejen til at blive Co2-neutrale. Häfeles stigende fokus på fleksible løsninger til small living-segmentet er ikke mindst relevant for hotelbranchen, mener direktør i Häfele, Signe Rousing Fabricius:
 
– Smartere indretning af fællesområder og hotelværelser med plads til flere gæster kan potentielt mærkes på bundlinjen, men det kan også smitte af på bæredygtighedsregnskabet – og det kan i sig selv have en stærk signalværdi, fortæller hun.

Se flere micro living projekter fra Häfele.

Er fremtidens hotel deleøkonomisk?

Det kan det meget vel være. Häfele arbejder med flere hotelløsninger, der ikke kun reducerer spildplads men som også tager fleksibiliteten til nye højder og tænker deleøkonomi ind i ligningen. Det kommer bl.a. til udtryk i form af hotelværelser, der kan transformeres til kontor eller mødelokale, samt fællesområder med fleksible brugsmuligheder og mulighed for tilkøb af funktioner.
 
– Det multifunktionelle hotel er en helt ny måde at tænke overnatning på, der maksimerer rummets potentiale og tilgodeser gæsternes forskellige behov, bl.a. gennem intelligent adgangskontrol, der giver mulighed for at vælge til og fra, siger hun.
 
Læs også: LED – en gamechanger inden for micro living

Maximising the value of space. Together

Skal løsningerne fungere i praksis, skal de kunne skræddersyes til projektet og frem for alt fungere for hotellets gæster. Det kræver ikke alene de rette løsninger – det kræver også et godt samarbejde, mener Signe Rousing Fabricius.
 
– For os handler det ikke alene om at levere produkterne eller en færdig løsning – men om samarbejdet med vores kunder om at udvikle løsninger, der skiller sig ud og skaber forandringer for lige netop deres kunder, siger hun og slutter:
 
– Det er gennem samarbejdet, at vi for alvor kan rykke noget, opfinde nye løsninger og genopfinde måden, vi indretter os på.
 
Læs også: Micro living – Behov for at gentænke inventar og indretning 

3 anderledes indkvarteringer

Teleletto transformerer hotelværelset
På Motto by Hilton har man ved hjælp af Teleletto-løsningen, der kombinerer sofa og seng, indrettet det meget lille hotelværelse med både stue og soveværelse i ét rum. Når sengen pakkes væk, folder sofaen sig ud – alt sammen i en håndevending.
Motto by Hilton, fleksibelt hotelværelse udviklet i samarbejde med Häfele.
 
Det digitale hotel
Work ’n’ Sleep er en 24/7 rumløsning, der kombinerer digitale løsninger som adgangskontrol og belysning med multifunktionelle møbelløsninger, som gør det muligt at omdanne hotelværelset til kontor- eller mødelokale.
Work ’n’ Sleep er et 24/7-koncept udviklet af Häfele og præsenteret på BAU 2023.
 
Tiny house på hjul
aVOID forener alle boligens rum på bare 9m²: bad, dobbeltseng, køkken, spiseplads til fire personer, tagterrasse og meget mere. Rum og funktioner er gemt i væggen og foldes ud efter behov. 
aVOID er designet af Leonardo di Chiara med løsninger udviklet i samarbejde med Häfele. 
 

Small living - stort potentiale

Vil du vide mere? Læs mere om micro living og pladsbesparende løsninger - eller kontakt os her!

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.047