23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Micro living: Behov for at gentænke inventar og indretning

Tendens i husstandsfordelingen taler for et øget fokus på innovative og fleksible løsninger til et stigende micro living segment.

Häfele træder ind i sit andet århundrede med mottoet ”Maximising the Value of Space. Together.” For uanset hvordan vi ønsker at bo, arbejde og leve, er der efterspørgsel på smarte løsninger. Ud fra den overbevisning at værdien af et rum ikke kan måles i kvadratmeter, men derimod hvordan man udnytter pladsen, har Häfele sat sig et mål om at skabe innovative løsninger i samarbejde med virksomhedens kunder og samarbejdspartnere. Det handler ganske enkelt om optimering – og om at udnytte potentialet i hvert enkelt rum.
 
På interzum i maj præsenterede Häfeles CEO en ny retning, hvor kunder og samarbejdspartnere kommer til at spille en endnu større rolle.
 
”Häfele befinder sig i et interessant krydsfelt mellem det første og andet århundrede i virksomhedens historie. I mere end et år har vi arbejdet intensivt på det næste kapitel. På interzum vil vi vise, hvor vores rejse går hen sammen med vores kunder,” udtalte Häfele-koncernens CEO, Gregor Riekena, kort før messen.
 
Micro living og fleksible boligforhold
Ifølge tal fra Danmarks Statistik er antallet af singlehusstande i Danmark pr. 1. januar 2023 1.123.807, svarende til ca. 40 procent af boligmassen. En stigning på næsten 100.000 over fem år, hvor tallet lød på 1.024.019 i 2018. Fortsætter udviklingen, kan det blive nødvendigt at gentænke måden vi bor og indretter os på – og tænke i smarte løsninger til mikroboliger, herunder studieboliger og seniorfællesskaber.

Häfele anbefaler: 5 løsninger til funktionel micro living
Smarte sengebeslag
Udtrækssenge, klapsenge, sovesofaer og andre smarte sengeløsninger kan være afgørende for at få mest muligt ud af kvadratmeterne.
Se sengebeslag fra Häfele her.

Fra skabsvæg til hjemmekontor
Med Hawa Concepta er det muligt at gemme et hjemmekontor i garderobeskabet eller forvandle skabsvæggen i køkkenet til et funktionelt madværksted.
Se Häfeles udvalg af Hawa Concepta-løsninger her.

Funktionelt køkken med opbevaring
Få mere ud af skabspladsen i køkkenet med drejebeslag, skuffeudtræk og et strygebræt, der klappes ud af skabet. Häfele har udviklet en række innovative løsninger og robuste beslag til smart køkkenindretning.
Se udvalget af smarte køkkenløsninger her.

Pladsbesparende skydedørsløsninger
Skab fleksible rum og minimer spildplads på gulvarealet med skydedøre. En integreret skydedør, også kaldet en pocket door, efterlader desuden væggen fri og optager dermed ingen plads i rummet.
Se løsninger inden for rumdeling og skydedøre her.

Belysning og smart home teknologi
Selv små boliger kan nyde godt af smart home-teknologi. Häfele Loox5 er et fleksibelt, modulært opbygget belysningssystem, der kan integreres i stort set alle tænkelige interiørmiljøer. Den modulære opbygning gør det nemt at udvide og justere systemet og tilføje fx ladestationer, USB-porte, mv.
Læs mere om Loox 5 fra Häfele

Se mere om, hvordan Häfele gentænker løsningerne inden for micro living med More Life Per Square Metre

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.047