23948sdkhjf

Howe vil ind på markedet for boligmøbler

De senere års succes på kontraktmarkedet har givet Middelfart-virksomheden mod på at udvide med et nyt designkoncept målrettet markedet for boligmøbler.
Efter en vækst i omsætningen på knapt 13 procent kunne Howe for nyligt fremvise et 2011-regnskab med et flot overskud på 4,85 mio. kr. efter skat.

Læs også: Endnu et solidt årsregnskab fra Howe

Ledelsen kunne samtidig melde om en stigning i ordreindgangen på hele 21 procent, og det har været med til at øge forventningerne til et 2012, hvor Middelfart-virksomheden tager de første skridt ind på markedet for boligmøbler.

Howe er i dag kendt for sine møbler til kontraktmarkedet, men på verdens største møbelmesse i Milano introducerer man i næste uge et nyt koncept, hvor intentionen er at overføre møblernes funktionelle og pladsbesparende egenskaber til boligmarkedet.

- I en tid, hvor prisen pr. kvadratmeter er stigende i de store byer, vil der være stadig større behov for fleksibel og pladsbesparende indretning. Og netop derfor prøver vi kræfter med boligmarkedet, forklarer Sales & Marketing Manager Lars Bruntse.

Forandringens kunst
Der er ikke tale om en helt ny kollektion til boligen, men derimod et koncept hvor Howes nuværende kollektion forandres og tilpasses, så den passer til den moderne boligs æstetik, oplyser Lars Bruntse. Forandringen sker istedet ved at kombinere farver, stel, bordplader og betræk på en ny og kreativ måde.

Det nye designkoncept sigter mod at tilbyde møbelløsninger til alle livsstile og alle medlemmer af den moderne familie – lige fra spisestuen til børneværelset.

Samtidig med introduktionen af det nye koncept holder Howe forpremiere på et nyt produkt – et funktionelt ”soft seating”-koncept, udviklet af den danske designer Morten Nikolajsen fra Mohoni Studio. Konceptet er tiltænkt lounge- og venteområder i fx virksomheder, skoler og lufthavne.

- Jeg ville gerne bryde med de mere traditionelle geometriske former og skabe nogle funktionelle moduler, som opfordrer til leg og som skaber liv. Konceptet består derfor både af fem- og sekskantede moduler med rygge i forskellige højder, forklarer Morten Nikolajsen.

Modulerne er flytbare og kan sammensættes på mange måder. På den måde bliver det muligt at skabe et utal af forskellige miljøer.
Læs mere om: Howe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078