23948sdkhjf

Troldtekt vil certificere tømrerne

Producenten af akustiklofter er klar med et tilbud målrettet tømrere i mindre virksomheder. Baggrunden er danskernes øgede efterspørgsel på god akustik i boligen.
Mindre tømrervirksomheder kan nu blive klædt bedre på til at montere Troldtekt-plader og rådgive deres kunder om god akustik – også inden selve byggefasen går i gang.

Det er idéen med det nye koncept ”Troldtekt akustik-fagmand”, hvor Troldtekt A/S vil certificere tømrermestre via få, praktisk orienterede kurser.

Her er akustiske begreber, forskellige materialers betydning for lyden og korrekt montering af akustikplader på programmet. Desuden får en ”Troldtekt akustik-fagmand” adgang til en række forretningsmæssige fordele.

I stand til at vurdere akustikken
- Den minimalistiske byggestil med højt til loftet og mange hårde flader har skabt et øget behov for rådgivning om akustik. Og den rådgivning kan de dygtige tømrere sagtens give, hvis de får den rette viden med i værktøjskassen ud til kunderne, siger Bo Pedersen, salgschef i Troldtekt.

For at blive ”Troldtekt akustik-fagmand” skal en tømrer kende begreber som efterklangstid og absorptionsareal samt gennemgå konkrete øvelser om god akustik. Det gør ham i stand til at ’læse’ et rum og vurdere de akustiske udfordringer.

Er der behov for det, kan han endda foretage en simpel beregning af et rums akustik, allerede inden det egentlige håndværksarbejde går i gang.

Adgang til flere fordele
Ud over at blive specialist i et traditionsrigt produkt, udløser et gennemført forløb flere fordele: Bred markedsføring fra Troldtekt, adgang til brochurer, vareprøver og andet markedsføringsmateriale, støtte til lokal annoncering samt mulighed for at møde andre fagmænd i netværk og ved sociale arrangementer, som Troldtekt arrangerer.

- Vi har gennem de seneste år oplevet en meget kraftig stigning i efterspørgslen fra private boligejere. Det betyder altså, at der er et stort marked for akustikløsninger, og vi vil gerne sikre, at alle fagmænd giver en kompetent rådgivning og udfører monteringsarbejdet professionelt, siger Bo Pedersen.

Han oplyser, at kurserne er gratis, men at Troldtekt opkræver et årligt deltagergebyr på 2.000 kr. for de fordele, der følger med.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079