23948sdkhjf

Chefprofil skifter: Fra Hästens til danske luksuskøkkener

Han går fra luksussenge til luksuskøkkener. 39-årige Michael Mendgaard-Holm.

Han kommer fra et job hos sengeproducenten Hästens, når den midtjyske køkkenproducent Multiform nu udpeger ham som ny salgsdirektør. Han tjente det svenske sengebrand i 10 år. Og senest som marketingdirektør.

Nu skal han forløse Multiforms strategi om at øge salget til både private og erhverv.

- Michael Mendgaard-Holm har fagligt en forkærlighed for eksklusive produkter til boligen, og så har han bevist, at han kan skabe markante forretningsmæssige resultater gennem et tæt og godt samarbejde med forhandlere. Han har desuden et indgående kendskab til de markeder, Multiform er repræsenteret på, så hans erfaringer og viden matcher vores vækstplaner, siger Michael Oversø, administrerende direktør hos Multiform.

Multiform specialfremstiller køkkener og andre møbelløsninger på snedkeriet i Kibæk ved Herning.

Produkterne afsættes via forhandlere i Danmark, Norge, Sverige, Belgien, Storbritannien og Luxembourg.

Der investeres i nye butikker både i ind- og i udland og senest i Aarhus midtby. En ny butik åbner den 17. januar i Stockholm, og der er også en ny butik på vej i København.

- Jeg oplever i disse år, at mange forbrugere ikke vil have mere af det hele, men fokuserer på at købe mindre og bedre. Produktet skal gerne være unikt og have en stærk historisk arv. Her har Multiform et stort potentiale for at indfri ambitioner om yderligere vækst, siger den nye direktør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126