23948sdkhjf

Familiær fusion i møbelbranchen

Montana Møbler og DJOB bliver nu til én virksomhed, og dermed udstikker far og søn fælles kurs for fremtiden.
Et ønske om at kombinere DJOBs position i erhvervssegmentet med Montanas styrker på det private boligmarked fører nu til en fusion mellem de to møbelvirksomheder. Det oplyser parterne i dag ifølge Erhvervsbladet.

Montana Møbler er grundlagt i 1982 af Peter J. Lassen, mens DJOB kom til 16 år senere med sønnen Joakim Lassen i spidsen.

DJOB blev grundlagt, da familieselskabet bag Montana Møbler - Reol Design Societetet - overtog rettighederne til det bord, som Arne Jacobsen designede til Nationalbanken i København i 1971. Bordet er siden blevet videreudviklet og er stadig i produktion.

Tilbage i 2007 ændrede DJOB navn til DJOB Montana Group, og nu er det sidste skridt mod en fuldbyrdet fusion således taget.

Ifølge Erhvervsbladet vil sammenlægning af de eksterne salgsorganisationer samt marketing og produktudvikling sammenlægges ske 1. februar, mens selve flytningen administration og produktion sker i løbet af sommeren 2009.

Peter J. Lassen fortsætter uændret som bestyrelsesformand, mens Joakim Lassen bliver design- og kommunikationsdirektør.

Montana Møbler hentede i 2007/08 et overskud før skat på 21,8 mio. kroner, mens DJOB i samme periode realiserede et underskud - ligeledes før skat - på knap 1,2 mio.

Kilde: Erhvervsbladet / Møbel+Interiør Brancheforeningen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094