23948sdkhjf

Udenlandske designere vinder frem hos Bolia

Den nye 2016-kollektion er tegnet af flere udlændinge end nogensinde. Bolia priser den nye inspiration.
Bolia har offentliggjort sin 2016-kollektion, som 25 designere står bag. Og tendensen går stærkt i retning af internationalisering, fortæller Lars Lyse Hansen, der er direktør.

En stadig større andel bliver udlændinge uden for den nordiske kulturkreds.

- Det er spændende at se, hvordan japanere for eksempel fortolker ny skandinavisk design. Det giver friske øjne og nye kombinationer af materialer, som vi ikke har set før, siger han til Wood Supply.

At en større andel af designerne bliver udlændinge og en mindre andel danskere, ser han ikke som et problem, hvor danske designere generelt fortrænges.

- Det er ikke noget, vi skal være bange for. Det er et tegn på, at vi bliver mere internationalt kendt og at interessen for skandinavisk design vokser. Flere og flere bliver inspireret af det nordiske, og hos os er det den bedste designer, der vinder, siger Lars Lyse Hansen.

Når serien rammer Bolias butikker, bliver det i 36 ombyggede butikker. En stor investering, men den betaler sig, siger Lars Lyse Hansen.

- Jo mere vi investerer i butikkerne, desto bedre performer de. Der ses en direkte forbindelse. Man er nødt til at holde den fysiske butik knivskarp. Ellers taber man forbruget til onlinehandel. Fornyr man sig ikke, er der jo ingen grund til, at kunden skulle vende tilbage.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079