23948sdkhjf

Velux-elev bliver årets lærling

Godt initiativ, stor hjælpsomhed og selvtillid giver lærlingepris.
Da Anders Andersen skulle i praktik som lager- og logistikoperatør, var det svært at finde en praktikplads.

Men i stedet for at give op, tog han sagen i egen hånd og startede som vikar hos Velux A/S i Kolding. Det gav resultat.

Da der blev en ledig praktikplads, fik Anders Andersen tilbuddet, og det har virksomheden bestemt ikke fortrudt. Da DI Trekantområdet for nylig efterlyste kandidater til prisen som årets lærling, blev han indstillet. Og fredag den 29. maj blev Anders Andersen hædret med lærlingeprisen 2015.

- Anders er altid villig til at give en hjælpende hånd, når der er behov for det. Og han har flere gange – med et glimt i øjet – sagt, at han kunne klare hele lageret alene uden hjælp fra sine ca. 80 kollegaer, siger driftsleder Tom Jørgensen.

- Anders har netop vist dét, der skal til for at blive årets lærling i DI Trekantområdet. Han har taget et usædvanligt initiativ ved at søge ind som vikar for at få en praktikplads, han er dygtig og hjælpsom og så er han udstyret med både god humor og selvtillid, siger DI Trekantområdets formand, Jacob Madsen.

Han pointerer, at industrien har et stort behov for nye lager- og logistikoperatør elever.

- Derfor er det af stor betydning, at Anders Andersen kan optræde som ambassadør for andre unge mennesker, der ønsker at søge ind på en af de erhvervsuddannelser inden for industrien, hvor der er gode muligheder for at få arbejde, siger Jacob Madsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094