23948sdkhjf

Tysk designpris til Troldtekt

Blot få dage efter den officielle lancering modtog Troldtekt en Green Product Award for sin nye akustikplade.
Den 3. juni lancerede Troldtekt nyheden ”Troldtekt wave” på Architect@work i Forum, og fem dage senere – den 8. juni – var administrerende direktør Peer Leth og key account manager Jesper Kvist i Berlin for at modtage det synlige bevis på, at virksomhedens nye bølgeformede akustikplade har vundet sin første internationale pris.

- At skabe bæredygtige og intelligente akustikløsninger er kernen i vores forretningsstrategi. Når vi vinder en fornem pris som Green Product Award, bekræfter det os i, at vores grønne investeringer lønner sig, siger Peer Leth.

Green Product Award gives til bæredygtige og innovative produkter, som leverer et markant bidrag til en grønnere fremtid. Prisen blev uddelt i 11 kategorier, og Troldtekt wave vandt i kategorien Freestyle, som giver plads til at tænke ud over rammerne i de øvrige kategorier.

I sin begrundelse skriver juryen blandt andet, at den nye akustikplade har et ”rent og enkelt” design og kalder det desuden ”fremragende”, at Troldtekt wave har en Cradle to Cradle-certificering i kategorien sølv.

Troldtekt wave er også blandt de nominerede til German Design Award 2016 og Detail Produktpreis 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078