23948sdkhjf

Merton får papir på bæredygtighed

Silkeborg-virksomheden er blevet FSC og PEFC-certificeret.
Flere og flere kunder efterspørger certificerede produkter, og derfor har Merton valgt at investere i certificeringer hos FSC og PEFC.

Med hjælp fra Nepcon blev processen gennemført i løbet af en måneds tid, og siden den 23. marts har Merton kunnet sælge certificerede træprodukter til sine kunder i indretningsindustrien og byggebranchen.

- Forløbet har ikke været så indviklet, fordi vi er et handelsfirma uden egen produktion. Det har selvfølgelig krævet nogle ressourcer at beskrive arbejdsgangene og ændre på procedurerne for lagerstyring og håndtering af underleverandører. Men alle medarbejdere har været indstillet på at få projektet til at lykkes, fortæller direktør Susanne K. Hansen.

De mest betydende af Mertons leverandører var i forvejen certificerede, og derfor var det oplagt, at Merton også selv blev det.

- Vi sælger det, som kunden efterspørger, og vi tror på, at certificerede varer kommer til at fylde mere. Krisen er overstået, og nu har man efterhånden overskud til at kigge på andet end pris, pointerer Susanne K. Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083