23948sdkhjf

Bliv klogere på internationalt (møbel)design

Erhvervsakademi Aarhus vil gøre møbel- og interiørbranchen klogere på design i det 20. århundrede. Det sker gennem en ny række af foredrag.
25 branchefolk og 25 studerende til markedsføringsøkonom deltog for nylig i en workshop om kundesegmenter, forbrugsmønstre og trendsociologi. Nu inviteres branchen igen indenfor – denne gang til en foredragsrække om design i det 20. århundrede.

Foredragene afvikles på Erhvervsakademi Aarhus af lektor Thomas Arvid Jaeger fra Aalborg Universitets Institut for Arkitektur, design og medieteknologi.

- Det er et yderst relevant emne for alle sælgere og folk i branchen. Man får en grundlæggende forståelse for design i et internationalt perspektiv. Det er noget, som garvede møbelfolk og nye kandidater kan drage nytte af i deres snak med kunder, arkitekter og designere, mener adjunkt Peter Trasbjerg fra Erhvervsakademi Aarhus.

Han oplyser, at alle er velkomne til at deltage i et eller flere foredrag, hvor der vil være en begrænset deltagerbetaling. Alle foredrag starter kl. 8.30 og slutter kl. 11.45.

Foredragene:
7. november: Design 1920-40. Bauhaus, De Stijl. Geometrisk design. Amerikansk design og Nationalsocialisme.

14. november: Design 1945-60. Efterkrigstidens design. Ny organisk form. Systemdesign.

28. november: Design 1960-85. Hippiekultur og popdesign, High-tec og Postmodernisme. Symbolsk design.

Læs mere på www.eaaa.dk/mfødesign
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078