23948sdkhjf

Montana investerer sig til vækst

Efter et regnskabsår med skuffende erhvervssalg forventer den fynske reolproducent fremgang i 2014/15.
Montana Møbler måtte i 2013/14 se resultatet før skat falde fra 18 til 5 mio. kr. efter et betydeligt fald i omsætningen på erhvervsmarkederne.

- Erhvervssagerne har været færre, og konkurrencen har været hårdere, lyder det i ledelsesberetningen, hvor Montana samtidig fremhæver et fortsat højt investeringsniveau som en årsag til det lavere resultat.

Virksomheden har over de seneste otte år investeret 136,6 mio. kr., heraf knap 30 mio. kr. i 2013/14. Pengene er brugt på en udvidelse af produktionsfaciliteterne, som blev indledt i slutningen af regnskabsåret 2012/13.

Markeder og kunder i udvikling
Montana har i årets løb arbejdet med udvikling af sit ”Montana By”-koncept, hvor forhandlerne etablerer dedikerede Montana-forretninger. Den første danske konceptbutik åbnede i Aalborg i slutningen af 2013, og planen er at åbne nye butikker løbende.

- I tillæg til dette arbejdes der målrettet med de store og vigtige møbelforhandlere ved at udvide og udviklesamarbejdet, ved at udvikle udstillingskoncepter og ved at arbejde med visual merchandisere, oplyser Montana.

Montana har også oprustet i salgsafdelingen som led i etableringen af et nyt forretningsområde – ”Hospitality” – med fokus på hoteller og konferencecentre. Hertil kommer en udvidet satsning på udvikling og distribution af koncepterne inden for hi fi og badeværelser.

Ledelsen betegner generelt den økonomiske udvikling som tilfredsstillende og forventer øget aktivitet og forbedret indtjening i indeværende regnskabsår.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094