23948sdkhjf

Nye ved roret i designvirksomhed

Erik Simonsen overdrager Acer Design til de to design-ingeniører Mads Grevit og Anne Louise Arildsen samt Jens Hein Bonde, der tiltræder som CEO.
Efter mange år som frontfigurer i Acer Design har Inger og Erik Simonsen valgt at generationsskifte med Anne Louise Arildsen, Mads Grevit og Jens Hein Bonde.

Erik Simonsen vil dels i bestyrelsesarbejdet og dels i overordnede design- og udviklingsmøder deltage i en sikker fortsættelse af Acer Designs profil og kompetencer såvel på de nationale som på internationale markeder, skriver Acer i en pressemeddelelse.

- Jeg fortsætter som medlem af bestyrelsen og produktkomiteen. Jeg vil deltage i teamet de næste 3 år som ekstern konsulent og medvirke til at sikre en god og sikker overlevering til den dynamiske unge virksomhed, siger Erik Simonsen.

De to unge design-ingeniører har begge været praktikanter i Acer Design og har derudover i nogle år arbejdet tæt sammen med Erik Simonsen som projektansvarlige.

Ny CEO også medejer
Samtidig tiltræder en erfaren forretningsmand Jens Hein Bonde som CEO og delejer i Acer Design. Jens Hein Bonde har varetaget ledelsesposter i private virksomheder gennem mere end 25 år.

Trods de mange forandringer fortsætter samarbejdet med Justus Kolberg i Hamborg, understreger Erik Simonsen videre.

Igennem årene har Acer Design nået en fremtrædende position indenfor design- og produktudvikling, hvor især kontraktmøbelmarkedet fylder meget, men også detailmarkedet og produktdesign er i fokus.

- Vi har igennem årene udviklet vores helt unikke og let genkendelige designhåndskrift. Håndskriftens DNA kan bedst karakteriseres ved det lette tidløse skandinaviske udtryk, som også internationalt er blevet meget anerkendt, fortæller Erik Simonsen.

Acer Design og Justus Kolberg har blandt andet modtaget priserne "Best of NeoCon USA" og "IIDEX - GOOD DESIGN"

- Det har været mit ønske at sammensætte et stærkt hold til at videreføre Acer Design, og jeg håber meget, at den tillid, der har været vist mig, må blive videreført til de yngre kræfter, slutter Erik Simonsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172