23948sdkhjf

Acer Design erklæret konkurs

Den fynske designvirksomhed, grundlagt af Erik Simonsen i 1973, er gået ned som følge af et betydeligt underskud på driften.
I foråret overdrog Erik Simonsen overdrager Acer Design til de to design-ingeniører Mads Grevit og Anne Louise Arildsen samt Jens Hein Bonde, der tiltrådte som CEO.

Det nye ejerskab blev kortvarigt, idet virksomheden blev erklæret konkurs ved Skifteretten i Odense den 6. november. Det fremgår af en meddelelse fra Statstidende.

I et interview med Fyens Stiftstidende forklarer direktør Jens Hein Bonde, at der ganske enkelt var for få aktive kunder til at drive forretningen, og at dette resulterede i et betydeligt driftsunderskud.

Acer Design har siden etableringen i 1973 skabt sig et navn indenfor design- og produktudvikling; ikke mindst på kontraktmøbelmarkedet, og virksomheden har tidligere vundet de nordamerikanske priser "Best of NeoCon USA" og "Iidex - Good Design".

I et forsøg på at redde virksomheden tog de tre partnere en tur til netop USA i forsøget på at aktivere tidligere kunder og samarbejdspartnere.

- Men de havde alle sammen planlagt de ting, de skulle have i 2014, så det ville først være fra slutningen af 2015. Det ville ikke blive muligt at finde tilstrækkeligt mange kunder, der ville have arbejde udført med det samme, siger Jens Hein Bonde til Fyens Stiftstidende.

Wood Supply har været i kontakt med boets kurator, advokat Otto F. Spliid fra Focus Advokater, der bekræfter den tidligere direktørs udlægning af sagen.

- Der er tale om en forholdsvist lille virksomhed med et stort og flot renommé. Men hvis der ikke er den tilstrækkeligt med likviditet og bonitet, kan selv de bedste idéer dø undervejs. Man kan ikke leve på navnet alene, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.485