23948sdkhjf

Icons of Denmark åbner showroom i London

London får nu et nyt udstillingsvindue for dansk design til Londons internationale kontrakt-møbelmarked.
Den 20. maj 2014 slår Icons of Denmark dørene op til et nyt 200 m2 showroom, dedikeret til dansk design, i Londons centrum for interiør design, Clerkenwell.

Icons of Denmark repræsenterer bl.a. Montana Møbler på det engelske kontraktmarked og har siden grundlæggelsen i 2009 arbejdet målrettet på opbygning af relationer til kunder og influenter i Londons projektmarked.

Showroom’et bliver en ny tilgang til eksponeringen af dansk design. Målgruppen er primært arkitekter og designere, og kollektionen en sammensætning af møbler og tilbehør fra både nyere samt etablerede danske brands, udvalgt af lokale arkitekter og designere i samarbejde med Icons of Denmark.

- Med flere end 60 showrooms og et væld af kreative virksomheder har Clerkenwell desuden den største koncentration af arkitekter og designere pr. km2 i verden. Clerkenwell har igennem 5 år været vores daglige centrum for arbejdet med arkitekter og designere. Vi er stolte af nu at blive en del af dette design-univers og vi glæder os til fortsat at promovere spændende danske produkter til vores projekter, oplyser ejer af Icons of Denmark, Jesper Møllgaard Jensen.

Icons of Denmark kan samtidig fejre agenturets 5 års fødselsdag og åbningen bliver yderligere startskuddet for Clerkenwell Designweek, der afholdes for fjerde år med et væld af foredrag, præsentationer og udstillinger for design-interesserede i hele Clerkenwell området.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079