23948sdkhjf

Fra Tvilum til Flexa

Jens Gammelby, tidligere vice president i Tvilum, er tiltrådt som ny direktør for Flexas produktionsselskaber i Estland.
Der satses massivt hos det nye Flexa, der opstod i efteråret 2010 ovenpå konkursen i den gamle børnemøbelkoncern.

Under Imm-messen først på året lancerede Flexa et nyt retail-koncept samt intet mindre end 52 nye produkter. Sideløbende med den markante produktudvikling har virksomheden oprustet i ledelsen, hvor marketingchef Louise Witting (tidligere Kompan), produktudviklingschef Kristine Schmidt (tidligere Lego), regionsdirektør for Asien, Brian Tuson (tidligere Ikea Hong Kong), europæisk salgsdirektør Mikkel Dall (tidligere Nissenpack) og retailchef Kevin Chan (tidligere 7 Eleven) er kommet til.

Nu styrkes ledelsen yderligere med ansættelsen af Jens Gammelby som direktør for Flexas produktionsselskaber i Estland. Han kommer til Flexa med en lang karriere bag sig indenfor dansk og international møbelproduktion – senest som vice president i Tvilum med ansvar for koncernens produktion og supply chain. Tidligere har Jens Gammelby haft produktionsansvar i flere danskejede møbelvirksomheder i Asien og USA.

- Vi er stolte og glade for at kunne tiltrække en stærk profil som Jens Gammelby, der med sin brede erfaring i møbelproduktion vil tilføre Flexa yderligere kompetencer for nyudvikling og effektivitet, siger Flexa’s CEO Carsten Dan Madsen.

Flexa har i dag tre fabrikker og producerer børnemøbler af fyrretræ, birk og MDF. Virksomheden beskæftiger 200 ansatte i Estland.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.535