23948sdkhjf

Dansani styrker direktionen

Den sønderjyske badeværelseskoncern, Dansani, gearer sig til fortsat vækst og udvider direktionen.
Dansani har fra 1. marts udvidet direktionen med driftsdirektør Henning Krog og salgsdirektør Tore Haug-Svendsen. Henning Krog og Tore Haug-Svendsen supplerer dermed administrerende direktør Carsten Friis og udviklingsdirektør Rasmus Kjær i direktionen.

- Vi har i Dansani gennem de seneste år været inde i en periode med stabil vækst, som vi forventer vil fortsætte. Derfor har vi behov for at geare virksomheden, herunder også direktionen, til et højere aktivitetsniveau, siger administrerende direktør Carsten Friis.

Fortsat optimering
Valget er faldet på netop Henning Krog og Tore Haug-Svendsen for at styrke direktionen på drifts- og afsætningssiden.

- At udnytte vores kapacitet fuldt ud har været et væsentligt parameter for vores vækst gennem de senere år, og fortsat optimering af vores driftsprocesser er afgørende for vores fremtidige udvikling. Tilsvarende ønsker vi at styrke samspillet mellem produkt, salg og marketing, hvor Tore Haug-Svendsen med udgangspunkt i Oslo får ansvaret for at sikre en effektiv koordinering mellem salg og marketing, ligesom han får ansvaret for salgsledelsen for Sverige, Island og Færøerne, forklarer Carsten Friis.

Tore Haug-Svendsen vil fortsat varetage opgaven som administrerende direktør for Dansanis norske salgsselskab.

Erfarne herrer
Det er to erfarne herrer, som nu er indtrådt i Dansanis direktion. Henning Krog har gennem de sidste fem år været ansat som Supply Chain Manager hos Dansani, som han kom til fra en stilling som Vice President for Process & Logistics Management hos Brightpoint.

Tore Haug-Svendsen har været landechef for Dansanis norske marked de sidste tre år og har mere end 25 års erfaring inden for mærkevareopbygning, blandt andet hos LEGO. De sidste 12 år har Tore Haug-Svendsen arbejdet i den norske badeværelsesbranche.

Om Dansani
Dansani, der udvikler og markedsfører produkter til badeværelset, er etableret i 1983 og har hovedsæde i Haderslev. Dansani har datterselskaber i England, Holland, Tyskland, Norge og Sverige og henter over 80 procent af omsætningen i udlandet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079