23948sdkhjf

Det sker: Russerne mangler underleverandører i træindustrien

Eksportrådet opfordrer den danske træindustri til at tage med på messen Woodex i Moskva til efteråret.
Ifølge det danske udenrigsministerium skriger det russiske marked på underleverandører inden for træindustrien, og derfor opfordrer Eksportrådet nu den danske træindustri til at deltage i Woodex-messen i Moskva. Det russiske marked kan nemlig rumme gode muligheder for danske underleverandører.

- Den russiske træindustri har været stødt voksende, og i 2007 underskrev den russiske regering et dekret om skovbrug, der betyder, at landets ledelse tilbyder at lease disse skove på op til 49 år ad gangen. Samtidig har den russiske regering gjort meget for at forøge udenlandske investeringer på lokalt niveau, hvilket har gjort det særdeles attraktivt for danske virksomheder at forsyne den russiske træindustri med maskiner og teknologi. Det skriver Udenrigsministeriet i en nyhed på sin hjemmeside.

Samtidig har det russiske byggeboom skabt en betydelig efterspørgsel på træmøbler og andre forbrugsgoder af træ, oplyser ministeriet.

På den baggrund inviterer Eksportrådet i Rusland derfor danske virksomheder til Woodex-messen i Moskva den 25-30. november 2013.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078