23948sdkhjf

Nicholaisen A/S styrker projektsalget

Efter otte år som salgschef hos Bila skal Uffe Sass-Petersen nu sælge maskinløsninger til træ-, plast- og aluminiumsindustrien hos Nicholaisen i Hørning.
- Nicholaisen har ønsket at styrke projektsalget, og Uffes store erfaring, kreativitet, tekniske viden og branchekendskab er et perfekt match til organisationen.

Thomas Biehl, der sammen med Jesper Nicholaisen udgør direktionen Nicholaisen A/S, har store forventninger til ansættelsen af Uffe Sass-Petersen, der kommer til virksomheden i Hørning syd for Aarhus fra en stilling som salgschef i Bila.

Uffe er et kendt ansigt i branchen, dels fra sine otte år hos Bila, fra de 11 år, hvor han drev Uffe Sass A/S.

- Jeg glæder mig til igen at være en del af branchen; at være med til at optimere vores kunders produktion og samtidig hjælpe med til at gøre virksomheder endnu mere konkurrencedygtige i et presset marked, siger Uffe Sass-Petersen, der især fremhæver Nicholaisens projektfokus som en stor styrke.

Nicholaisen er strategisk partner, som leverer rådgivning, projektering og salg af maskinløsninger samt servicekoncepter til træ-, plast- og aluminiumsindustrien i Skandinavien. Virksomheden har hovedsæde i Hørning syd for Aarhus, hvor direktørerne Jesper Nicholaisen og Thomas Biehl står i spidsen for 25 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.627