23948sdkhjf

TMK fortsætter væksten

Selskabet bag kæderne Svane Køkkenet og Tvis Køkkener er på vej med endnu et markant årsregnskab.
Køkkenkoncernen TMK kunne i 2011 fremvise et overskud på 18 mio. kr. før skat efter en vækst i omsætningen på 13 procent.

Dengang sagde direktør Ole Andersen, at man satsede på at fortsætte fremgangen i 2012, og ifølge Jyllands-Posten er det i høj grad lykkedes. Således vil det 2012-regnskab, der offentliggøres inden længe, byde på en vækst i omegnen af 20 procent.

TMK har blandt andet skruet markant op for blusset i Norge. Her råder man nu over cirka 20 butikker, og flere er under planlægning. Desuden har TMK kig på de nære eksportmarkeder mod syd:

- Fokus i vores internationale strategi er på især Tyskland, Holland og Storbritannien. Efter de første erfaringer med at etablere butikker ude i Europa er vi ret sikre på, at den retning er rigtig for os, siger administrerende direktør Ole Lund Andersen i et interview Jyllands-Posten.

Her fortæller han også, at den anlagte strategi indbefatter en markant satsning på produktudvikling, og at der i det kommende år planlægges investeringer for et større tocifret millionbeløb i udvidelse og effektivisering af produktionen i Tvis ved Holstebro.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141