23948sdkhjf

Luksus-brands danner fælles front

Lars Mehlum Sørensen har købt sig ind i både Boform og CPH Square. Dermed indledes et nært samarbejde mellem to virksomheder, som begge er kendt for eksklusivt inventar.
Efter to år som administrerende direktør bliver Lars Mehlum Sørensen nu del af ejerkredsen bag Boform.

Aalborg-virksomheden, der producerer eksklusive inventarløsninger til blandt andet køkken, bad og garderobe, har siden 2006 været ejet af Skandinavisk Køkkengruppe (SKG). Men pr. 1. februar 2013 har Lars Mehlum Sørensen overtaget 50 procent af aktierne i selskabet med option på den resterende halvdel.

- Allerede i forbindelse med min ansættelse som direktør tilbage i efteråret 2010 blev det fastlagt, at der skulle arbejdes hen imod, at jeg blev ejer af Boform – helt eller delvist. Det er mit første job i branchen. Jeg ønskede at få tid til at sætte mig ind i, hvordan Boform er skruet sammen samt at få en generel forståelse af køkkenbranchen, fortæller Lars Mehlum Sørensen til Wood Supply.

Et samarbejde med perspektiver
Boform-direktøren har i samme ombæring købt halvdelen af designvirksomheden CPH Square, og planen er at skabe et fælles fundament for udviklingen af de to virksomheder:

- Boform og CPH Square har hver sin vinkling på det at tænke køkkener og indretning, og sammen vil vi derfor kunne henvende os bredere til de kunder – både private og professionelle – som ønsker høj kvalitet og design, der ikke er mainstream. Det gør os til en interessant partner, at vi kan tilbyde to brand names, begge med et genkendeligt og skarpt design. I al beskedenhed mener jeg, at Boform og CPH Square står for noget af de absolut bedste design herhjemme, siger Lars Mehlum Sørensen.

Fokus på eksport
For at få en umiddelbar effekt af samarbejdet mellem de to virksomheder er planen, at en del af Boforms showroom i Chr. IX’s Gade 4 i København bygges om for at give plads til at vise, hvad CPH Square kan tilbyde:

- Boforms forfinede og elegante udtryk mod CPH Squares rå og kantede vil give os en utroligt spændende platform at arbejde ud fra, vurderer Lars Mehlum Sørensen. Han glæder sig til udfordringerne i de kommende år, hvor hovedvægten vil blive lagt på at få oparbejdet en betydelig eksport:

- Boform i Oslo forhandler allerede CPH Square, og vi arbejder med mulige forhandlere og strategiske samarbejdspartnere, både herhjemme og i udlandet. Det faktum, at vi nu kan trække på ressourcer i begge virksomheders organisationer, gør, at vi står rigtigt godt rustet, slutter Boform-direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484