23948sdkhjf

Velux Danmark er Årets Leverandør 2013

Trælasthandlerunionen, TUN, uddelte for 10. gang prisen ”Årets Leverandør” på sit årsmøde den 31. januar.
Prisen blev tildelt Velux Danmark på grund af virksomhedens hurtige og kompetente rådgivning, som er til stor gavn for både TUNs medlemsvirksomheder og deres kunder.

TUN vælger Årets Leverandør blandt de godt 425 byggevareleverandører, der bidrager til det digitale produktkatalog ByggeBasen.

- Det er en stor glæde og ære at modtage ”Årets Leverandør”-prisen for Velux Danmark. Det er en stor påskønnelse af det samarbejde, der hver dag kommer til udtryk i ByggeBasen, hvor vi og andre leverandører og forhandlere bidrager til udvikling og gennemsigtighed i byggevarehandlen og den byggebranche, vi er en del af. Vi vil i fremtiden naturligvis fortsat gøre vores til, at ByggeBasen bliver ved med at være et detaljeret og pålideligt værktøj, siger Jesper Salskov Jensen, direktør i Velux Danmark A/S.

Baggrund for prisen
TUNs medlemsforretninger er meget afhængige af, at alle oplysninger i ByggeBasen er fyldestgørende, korrekte og opdaterede. Det er derfor vigtigt, at leverandørerne til ByggeBasen hele tiden kvalitetssikrer og vedligeholder deres data, så TUNs medlemmer til hver en tid kan hente de ønskede oplysninger og være sikre på, at de er korrekte og opdaterede.

- Velux Danmark har været uhyre aktiv med at indlægge katalogdata på deres produkter samt linke til produkterne på egen hjemmeside og har nu fyldestgørende katalogdata i ByggeBasen på samtlige af deres produkter. Velux Danmark har dermed bidraget til hurtig og kompetent rådgivning, der sparer tid for både TUNs medlemsvirksomheder og deres kunder, sagde Poul Erik Grønfeldt, formand for TUN og ByggeBasen.

TUN har stort fokus på leverandørernes indsats i forhold til at bidrage til fyldestgørende og korrekt data i ByggeBasen. Prisuddelingen for den landsdækkende konkurrence ”Årets Leverandør” baseres derfor i høj grad på den enkelte leverandørs indsats.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14