23948sdkhjf

Fumac styrker ledelsen

Massiv fremgang i salg og produktion følges nu op med ansættelsen af en ny underdirektør, der skal sikre yderligere fokus på den fortsatte udvikling.
Fra januar 2013 har Fumac ansat Dennis Jensen som underdirektør. Dennis Jensen har en mangeårig baggrund fra Dansk Supermarked, Bilka og senest Biva/Tæppeland, og vil fremover varetage den daglige ledelse og udvikling af virksomheden fra hovedkontoret i Vinderup.

- Jeg har ledt længe efter den rigtige mand til denne proces og glæder mig rigtig meget til vort fremtidige arbejde, siger indehaver Tommy Jensen, der fortsætter som direktør i virksomheden.

På vej ud af krisen
Fumac har som mange andre i branchen haft det svært under krisen, men det sidste års tid har budt på massiv fremgang, og i indeværende regnskabsår forventer ledelsen at komme ud med overskud for første gang i fem år.

Ifølge Tommy Jensen er det Fumacs nære samarbejde med kunderne, der er årsag til den aktuelle fremgang, og dette aspekt får også en central rolle i strategien for de kommende år.

- Vi vil fremover involvere vore kunder yderligere og komme i en endnu tættere dialog. Det er vigtigt, at vi altid har ’kundebrillerne’ på når vi taler udvikling. Med et tidsrigtigt sortiment, hvor unikt design forenes med det klassiske, vil vi skabe merværdi for kunderne. Vi vil skabe et klart koncept, men i øvrigt fortsat levere den gode service og de prisrigtige kvalitetsmøbler, som Fumac er så kendt for, siger direktøren.

Om virksomheden
Fumac blev etableret den 1. august 1981 af en gruppe jyske møbelproducenter. En af dem var Hanbjerg Møbelfabrik, som selv havde produceret møbler siden 1956.

Selskabet startede op uden egentlige produkter og uden fast kundekreds, men idéen var klar – fælles salg og markedsføring gennem et selvstændigt selskab, der skulle afsætte de tilknyttede fabrikkers produktion med så stor en markedsspredning som mulig.

Fumac og Handbjerg Møbelfabrik blev i 2009 omdannet til Fumac A/S, og har i dag produktion og salg samlet i Vinderup med et fabriksareal på mere end 18.000 kvadratmeter.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08