23948sdkhjf

Visionære møbelarkitekter og –designere tænker i plast

Er du til plast, er der en stand på årets Copenhagen Furniture Fair, du ikke må overse. Efter en succesrig debut på Copenhagen International Furniture Fair 2006, er RIAS igen at finde på messen.
I år er Christian Flindt med som gæst på RIAS-standen, og han skal være med til at udbrede det faktum, at plast er et godt materiale at arbejde med til innovative møbler og løsninger til indretning.

RIAS som videncenter
- RIAS er et one-stop-shopping-videncenter for alle, der vil noget seriøst med plast i deres design. Vi har materialerne og den tekniske viden til at kunne forarbejde materialerne til en færdig prototype. Noget som mange møbelproducenter og -designere efterspørger, lyder det fra produktspecialist Gitte Mikkelsen, RIAS.

Hun understreger, at RIAS er et af de steder, hvor branchen får viden og inspiration til at føre ideerne ud i livet – da plast både er velegnet som alternativ og som supplement til materialer som træ og aluminium.

Plast med store muligheder og mange friheder RIAS oplever i disse år, at trenden med plast brugt i alle former for møbler, både til private og f.eks. i butikkernes udstillingsmiljøer, er præget af stor interesse og medvind.

- Det er for alvor gået op for branchen, at plast giver unikke muligheder, forklarer Gitte Mikkelsen og henviser bl.a. til de samarbejder, som RIAS har med førende møbeldesignere.

Christian Flindt & Parts of a Rainbow
Oplev Christian Flindts prisbelønnede stol ”Parts of a Rainbow” på standen.

En stol han skabte sammen med RIAS, og som i 2005 blev belønnet hele to gange. Først med Bo Bedres ”Designpris” og senere høstede stolen også en pris på Copenhagen International Furniture Fair 2005 for sit usædvanlige design og fremragende brug af materialet.

Christian Flindt – og Rainbow-stolen – vil være at finde på RIAS’s stand i år – som et synligt bevis for og inspiration til at bruge plast som møbelmateriale.

RIAS findes på stand HB3-022 på Copenhagen International Furniture Fair, der foregår i Bella Center i dagene 10-13. maj 2007.

Kilde: RIAS - ww.rias.dk

Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064