23948sdkhjf

Rias leverer solid vækst

2010/2011 bød på stigende omsætning og overskud hos den danske producent af plast-halvfabrikata.
Omsætningen steg med 24,7 mio. til 248,1 mio. kr. Det svarer til en vækst på 11 %. Bruttoresultatet steg med 10,2 mio. kr. til 79,1 mio. kr. – en vækst på 15 %, og resultatet før skat blev fordoblet til 10,9 mio. kr.

- Vi anser resultatet for at være absolut tilfredsstillende. På trods af ustabile markedsforhold præsterer vi solid vækst, og det vidner om, at Rias er en stærk virksomhed med den rette produktsammensætning og en service, som vores kunder finder attraktiv, siger administrerende direktør Henning Hess.

Væsentlige udfordringer i 2012
Fremgangen skyldes blandt andet, at en række af Rias’ kunder har haft stigende omsætning på eksportmarkederne, især Sverige og Tyskland. I Danmark blev nedgangen i salget til den kriseramte byggesektor opvejet af øget efterspørgsel på gør-det-selv-produkter.

For regnskabsåret 2011/2012 forventer Rias et resultat før skat på 8-12 mio. kr.

- Vi kan se frem til et nyt regnskabsår, der i lighed med de foregående år vil byde på væsentlige udfordringer og usikkerhed i den danske og europæiske samfundsøkonomi. Men med attraktive produkter, høj service og et trimmet produktionsapparat forventer vi at fastholde den positive udvikling, siger Henning Hess.
Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093