23948sdkhjf

Jydsk Vindueskompagni lukker lys og liv indenfor

Jydsk Vindueskompagni sætter spot på bedre lys inden døre med spændende vinduespartier og glasdøre.
Jydsk Vindueskompagni præsenterer nu spændende vinduesløsninger og glasdøre, som inviterer dagslyset indenfor og sætter boligen i et nyt og bedre lys.

Udnyt dagslyset mest muligt
Nøglen til en lys og lækker bolig skal først og fremmest findes i valg og placering af vinduer, og derfor opfordrer Jydsk Vindueskompagni til at tænke nyt og anderledes, når den helt rigtige løsning skal findes.


Vinduesløsning fra Jydsk Vindueskompagni.Ovenlysvinduer er for eksempel et rigtig godt udgangspunkt, når dagslyset skal udnyttes fuldt ud. For uanset om det gælder den gamle patriciavilla eller det klassiske parcelhus, så lukker et tagvindue fra Jydsk Vindueskompagni 50 procent mere lys ind i boligen end et traditionelt vindue.

Samtidig giver Jydsk Vindueskompagnis mange vinduesløsninger uanede muligheder for at kombinere forskellige vinduestyper, så lyset slippes ind til glæde for hele familien.

Glasdøre giver lyset frit spil
Vejen til lys og liv i boligen skal dog ikke kun findes i husets vinduer, for løsningen kan derimod også vise sig inden for. Indvendige glasdøre giver for eksempel masser af lys, samtidig med at de danner et flot fundament for boligindretningens stil og stemning.

Glasdøre lader nemlig dagslyset passere fra rum til rum og giver mulighed for frit gennemsyn, selv om dørene er lukkede. Ligesom små og mørke rum bliver lyse og venlige med døre i glas.

Let indretning lokker lyset ind
Rækker budgettet ikke til nye døre og vinduer, er der heldigvis stadig håb forude. Ifølge Jydsk Vinduekompagni er der nemlig flere måde at lokke lyset ind, som ikke kræver den store pengepung.

Hvide vinduesrammer og lyse vægge nær vinduet giver for eksempel en rigtig god udnyttelse af lyset, ligesom en let indretning med lyse gulve og tæpper åbner op, og lader lyset få frit spil.

Uanset om boligen skal have nyt liv med spændende vinduesløsninger og flotte glasdøre, eller indretningen blot trænger til en lys og let ansigtsløftning, så viser Jydsk Vindueskompagni nu vej til en lækker bolig, som lokker sol, lys og liv med indenfor.

Kilde: Jydsk Vindueskompagni / http://www.jvk.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078