23948sdkhjf

Ikea Danmark udpeger ny administrerende direktør

Afløseren for Håkan Svedman hedder Dennis Balslev. Han er 51 år og vender tilbage til Danmark efter en periode som chef for Inter Ikea Systems B.V. i Holland.
Ikea fremlagde i begyndelsen af december et nyt rekordregnskab i Danmark med en omsætning på lige over 3 mia. kr. Regnskabsårets afslutning var samtidig et farvel til administrerende direktør Håkan Svedman, som efter fem år på posten vender tilbage til hjemlandet Sverige, hvor han skal være ny chef for Ikea Sverige.

Ikea har netop sat navn på Håkan Svedmans afløser – 51-årige Dennis Balslev. Det er en herre med indgående kendskab til Ikea, der fra den 1. maj 2013 bliver chef for koncernens godt 2.000 medarbejdere i Danmark. Dennis Balslev har således arbejdet for Ikea gennem mere end 30 år og kommer senest fra en stilling som chef for Ikea Concept Business Unit hos Inter Ikea Systems B.V. – der er ejer og global franchisegiver af Ikea konceptet.

- Jeg er naturligvis stolt over, at jeg får ansvaret for at lede Ikea Danmark. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Danmark og ser frem til, sammen med alle medarbejderne, at skabe endnu bedre oplevelser for de besøgende og udbygge vores fokus på at drive forretning med omtanke for både mennesker og miljø.

- Det er i mødet med vores kunder, at Ikeas vision om at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker bliver til virkelighed. Og det har vi rigtig gode muligheder for, når bare vi bliver ved med at udvikle Ikea, og det gør vi, siger Ikeas nye danske direktør, som i dag bor og arbejder i Holland.

Indtil Dennis Balslev tiltræder den 1. maj 2013, vil Kim Johansson fungere som direktør for Ikea Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097