23948sdkhjf

Maskinudstilling hos Junget

Junget og Biesse inviterede fredag den 23. marts 2007 til plade møbel dag i Jungets domicil i Århus, hvor de besøgende havde mulighed for at få en demonstration af det store udbud af maskiner til lige netop plade møbel industrien.
Fredag den 23. marts 2007 kunne alle interesserede i plade møbel industrien se et udpluk af Biesses maskiner til industrien.

Biesse er Italiens førende producent af træbearbejdningsmaskiner og har gennem de sidste 30 år fokuseret på produkt- og produktionsudvikling og har samtidig bestræbt sig på at skabe produkter af høj teknologisk karakter.

Junget er forhandler for Biesse og har 400 Biesse-installationer i Danmark.

Plade Møbel dag med specifik målgruppe
Det er ikke første gang Junget åbner sine døre og inviterer kunder og samarbejdspartnere indenfor, men plade møbel dagen var noget særligt med et meget specifikt formål og en specifik målgruppe.

- Det er anden gang vi holder plade møbel dag. Det er en anderledes måde at gøre det på, fordi vi vælger at fokusere på plade møbel industrien og på den måde kan målrette vores arrangement og udvalget af maskiner, siger Inger Marthinsen fra Junget.

Biesse Rover & Selco ETBR 108 Twin Pusher
Arrangementet var velbesøgt og de besøgende kunne blandt andet se det femaksede CNC bearbejdningscenter Biesse Rover C6.50, der, på grund af den teknologiske udvikling, kan bearbejde træplader i små serier og med hurtig omstilling til andre serier.

Der var også mulighed for at se, hvorledes man via pc-positionsstyringer kan manøvrere pladeopskæringsanlægget Selco ETBR 108 Twin Pusher, der med drejestation, elektromekanisk løftebord og ekstra software får arbejdet til at glide lettere.

Inger Marthinsen fra Junget var positiv over dagens forløb og vil ikke udelukke, at man en anden gang laver en døre/vindue-maskinudstilling eller en helt tredje type arrangement med et helt tredje fokus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25