23948sdkhjf

Technor leverer udsugningsløsning til træindustrien

Technor, der leverer udsugning og ventilation til træindustrien, imødekommer skrappe personsikkerhedskrav med ny udmader.
Technor i Mariager, Nordjylland leverer løsninger indenfor udsugning og ventilation til træindustrien og har i de seneste tre år fokuseret på at imødekomme de voldsomme krav til personsikkerhed, træindustrien i øjeblikket stilles overfor.

Træindustrien skal i øjeblikket leve op til enorme personsikkerhedsmæssige krav, der, hvis de ikke overholdes, kan ende med lukning af fabrikken.

Ét af de områder, der især har været en udfordring for fabrikkerne, er udtømning af spånsiloer. Tidligere sendte man folk ind i de fyldte siloer, hvor sammenstyrtningsfare truede, for at suge savsmuld og spåner ud til tømmebiler. Det har kostet menneskeliv.

I dag har Technor udviklet en udmader til tømmebiler, der ikke kræver direkte menneskelig involvering.

Udmader fra Technor- Gramrode Møbelfabrik og Wiking Gulve – er blot to af aftagerne af udmaderen. De har, efter at være konfronteret med de sikkerhedsmæssige krav fra Arbejdstilsynet, investeret i en udmader fra Technor – og til stor tilfredshed for alle, fortæller Tomas Hougaard fra Technor, og han fortsætter:

- Udover at udmaderen sikrer de ansattes sikkerhed, er den også hurtig og effektiv. Hvor det før tog op til tre timer at tømme en spånsilo, klarer udmaderen fra os det på en time.

Maskinen kræver et minimum af service og vedligehold, samtidig med den sparer arbejdstid – og i sidste ende menneskeliv.

Kilde: Technor – www.technor.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078