23948sdkhjf

Ny ejer og ny direktør hos Unit-Partner

Leverandøren af komponenter til møbel- og inventarproduktion er blevet overtaget af investeringsselskabet Venture+. Samtidig er Sven Borch Nielsen tiltrådt som ny direktør.
Efter små otte år som medejer har Venture+ overtaget ejerskabet af Unit-Partner A/S, der leverer komponenter og beslag til bl.a. møbel- og køkkenproducenter, møbelhåndværkere og inventarsnedkerier.

Venture+, der investerer i yngre virksomheder med vækstpotentiale, er ejet af Jørgen Lembke og Sven Borch Nielsen, og sidstnævnte er i forbindelse med overtagelsen tiltrådt som ny administrerende direktør. Han har i en årrække været bestyrelsesformand.

Unit-Partner har tidligere været dansk eneforhandler af produkter fra Hettich, men solgte tidligere på året en del af aktiviteterne i forbindelse med, at den tyske producent har ønsket selv at varetage salget til de største danske kunder. Sven Borch Nielsen forklarer, at man derfor fremover vil gøre meget mere ud af at sælge den del af Hettichs sortiment, som henvender sig til de mindre virksomheder.

- Samtidig vil vi øge fokus på nogle af de produkter, som hidtil ikke har været så meget i fokus. Det gælder voks fra BAO, Fullar limprodukter samt blandt andet trådskuffer og trævarer som skuffer, dyvler og lameller, fortæller den nytiltrådte direktør om fremtidsplanerne for Aarhus-virksomheden, som i dag også henter en del af sin omsætning på eksportmarkederne.

Sven Borch Nielsen oplyser desuden, at Unit-Partner er i fuld gang med flytte fra Aarhus C. til Risskov, hvor der er udsigt til mere plads og bedre parkeringsforhold.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047