23948sdkhjf

Generationsskifte i NJA Møbler

NJA Møbler A/S i Thisted foretager generationsskifte i topledelsen. Efter 32 år overlader stifter og ejer Niels Jørgen Andersen ledelsen af virksomheden til yngre kræfter.
Efter 32 år ved roret har stifter og ejer af NJA Møbler A/S, Niels Jørgen Andersen, besluttet sig for at stille sig ud på sidelinien og overlade ledelsen af virksomheden til yngre kræfter.

Niels Jørgen Andersen forlader derfor med virkning fra 1. april 2007 direktionen i NJA Møbler A/S, hvilket sker helt i overensstemmelse med strategi- og generationsskifteplanen.

Niels Jørgen Andersen fortsætter som direktør for moderselskabet NJA Holding A/S, og han vil herudover arbejde som bestyrelsesmedlem og med diverse projekter i NJA Møbler A/S.

Som ny administrerende direktør er udnævnt den hidtidige økonomidirektør Henrik Kusk Jeppesen, 39 år. Samtidig er teknisk chef Kent Andersen, 37 år, udnævnt til fabriksdirektør og salgschef Jan Hansen, 46 år, udnævnt til salgsdirektør.

Den nye direktion tilfører ny dynamik og kompetence til topledelsen, og de vil sætte yderligere fart på den turn-around som NJA Møbler A/S befinder sig midt i, og som er en del af den igangværende strategiplan.

Kilde: NJA Møbler A/S - www.nja-moebler.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094