23948sdkhjf

Dana Lim fortsætter fremgangen

2011/12 bød på fremgang for tredje år i træk. Ledelsen har derfor igen valgt at belønne sine medarbejdere, som tog en frivillig lønnedgang, da krisen ramte i 2009.
I 2009 gik medarbejderne hos Dana Lim ned i løn som følge af et stort underskud. Siden er minus vendt til plus, og samlet set har Køge-virksomheden skabt et resultat på cirka 11 mio. kr. efter skat i de sidste tre regnskabsår.

Senest blev det til et plus på 4,2 mio. kr., og ledelsen har derfor – i lighed med i fjor – valgt at belønne medarbejderne for deres ekstraordinære indsats.

- I forlængelse af den finansielle krise gav medarbejderne i regnskabsåret 2009/10 afkald på pensionsbidrag eller gik ned i løn. Ekstraordinært har virksomheden, fordelt over de to regnskabsår 2010/11 og 2011/12, valgt at tilbagebetale dette beløb som en anerkendelse af, at medarbejderne har ydet et væsentligt bidrag til at føre virksomheden igennem krisen, skriver Dana Lim i sin årsrapport.

Stiler mod yderligere fremgang
Nettoomsætningen udgør 291,2 mio. kr. – en stigning på mere end 20 mio. kr. – og dermed er Dana Lims omsætning nu højere, end før krisen ramte for fire år siden. Især prioriteringen af den tekniske afdeling, der arbejder med produktudvikling, rådgivning og kvalitetssikring, tilskrives en stor betydning for fremgangen.

De senere års vækst har medført investering i et grundstykke på 10.597 m² i tilknytning til produktionsejendommen i Køge. Dermed er rammerne på plads for en eventuel fremtidig udvidelse. Desuden er der investeret ressourcer i at styrke tilstedeværelsen på det norske marked, hvor en ny area manager skal bidrage til fortsat vækst og styrket dialog med kunderne.

I det nye regnskabsår, der blev indledt den 1. september 2012, forventer Dana Lim fortsat afmatning og usikkerhed i et vist omfang. På trods af dette budgetterer ledelsen med en moderat vækst i omsætningen og et styrket resultat.

- Størst vækst forventes på eksportmarkederne, hvor markedsandelene er relativt små, fremgår det af årsrapporten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094