23948sdkhjf

Fagblad: Fritz Hansen-forhandlinger i hårdknude

Det foreligger endnu ingen fratrædelsesaftale til de ansatte på fabrikken i Nordsjælland. Medarbejderne er frustrerede – ledelsen vil ikke forhandle i pressen.
Tilbage i august måned offentliggjorde Fritz Hansen A/S beslutningen om at flytte produktionen af stabelstole til Polen.

Planen er at starte op i Polen i 2013, og sideløbende vil fabrikken i nordsjællandske Vassingerød fortsætte med at producere kollektionen af stabelbare Arne Jacobsen-stole indtil 2014.

Siden dengang har ledelsen forhandlet med repræsentanter for medarbejderne, men man er endnu ikke nået til enighed. Ifølge Fagbladet 3F er de ansatte frustrerede over, at det ikke er lykkedes at få deres krav til blandt andet uddannelse og godtgørelse igennem.

Administrerende direktør Jakob Holm siger til Fagbladet 3F, at han ikke ønsker at forhandle gennem pressen. Han finder det naturligt, at forhandlingerne trækker ud:

- Det er ligesom en god flaske rødvin. Det tager tid at lave en god aftale, og begge parter skal være tilfredse. Der er mange følelser involveret på begge sider af bordet, forklarer direktøren.

Ifølge Fagbladet 3F er det planen, at flere af medarbejderne på den danske fabrik skal til Polen for at lære de nye ansatte op.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094