23948sdkhjf

Nyt overskud hos Eilersen

Den fynske møbelproducent har for fjerde år i træk præsteret plus på bundlinjen og forventer fremgang på både top- og bundlinje i 2012/13.
N. Eilersen A/S kom for fjerde regnskabsår i træk ude med sorte tal på bundlinjen, da resultatet for 2011/12 blev et overskud på 1,1 mio. kr. mod 5,4 mio. kr. i 2010/11.

Møbelproducenten fra nordfynske Skamby måtte dog samtidig notere sig en nedgang i bruttofortjenesten fra 15,8 mio. kr. i 2010/11 til 12,1 mio. kr. i det netop overståede regnskabsår.

- Markedsforholdene er fortsat udfordrende og svære at lave forecasts på. Vi er på alle fronter i stigende grad afhængige af forhold, som vi ikke umiddelbart kan ændre på, konstaterer fabriksleder Anders Juul Eilersen over for Wood Supply.

Alligevel sporer man en vis optimisme hos den fynske møbelproducent, som har brugt det seneste år på at optimere produktionen.

- Vi har i regnskabsåret åbnet et nyt produktionssted i Østeuropa, nærmere bestemt Slovakiet, som skal være med til at sikre og udbygge vor position på de europæiske markeder. Vi forventer et forbedret resultat i indeværende regnskabsår på både toplinjen og bundlinjen, fastslår Anders Juul Eilersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068