23948sdkhjf

Møbelfirma drejer nøglen i Horsens

Omsætningen er ikke steget tilstrækkeligt hurtigt, og derfor er børnemøbelproducenten Manis-h gået konkurs efter blot to år på markedet.
- Vi har lagt Flexa bag os og begynder på en helt frisk.

Sådan lød meldingen tilbage i sommeren 2010, da brødrene Per og Søren Lykke Jensen etablerede børnemøbelvirksomheden Manis-h med produktion ved Horsens.

Etableringen skete et halvt år efter betalingsstandsningen i familiens livsværk; Flexa, og allerede efter få måneder lykkedes det for Manis-h at få sit modulært opbyggede møbelsystem ind på både det tyske og det irske marked.

Opbygningen af forhandlernet er forløbet fornuftigt, men omsætningen er ikke fulgt med, og derfor er virksomheden nu gået konkurs. Det fortæller Per Lykke Jensen til Horsens Folkeblad

- Det er faktisk gået rigtig godt. Vi har 200 butikker i fem lande, der sælger vores møbler. På sigt ville vi også have fået en bedre omsætning, men grundet tiderne er omsætningen ikke steget hurtigt nok. Vi har ikke haft midler til at finansiere den fremtidige drift på det niveau, vi lagde ud med, forklarer han.

Per Lykke Jensen oplyser endvidere, at familien arbejder på at stable en ny virksomhed på benene. Den vil i givet fald få en anden – og mindre ambitiøs – struktur.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.812