23948sdkhjf

UPM indvier ny overfladebehandlingslinie i Aureskoski

UPMs nye investering i overfladebehandling af træprodukter er på 3 mio. euro. Fabrikkens overfladebehandlingskapacitet bliver på 30.000 m3 pr år og beskæftiger 15 personer.
Yuomo Visanko, Senior Vice Præsident i UPMs træenhed, siger, at investeringen skal ses som et strategisk skridt imod en mere kundeorienteret proces.

- Der er et voksende behov for forarbejdede træprodukter af høj kvalitet, der kan tilpasses både nybyggeri og renovering. Med udgangspunkt i moderne teknologi kan UPM dække dette behov. Kunderne viser gang på gang, at de foretrækker produkter, der kan installeres med det samme; har høje teknologiske egenskaber og er af miljøvenligt materiale, siger Youmo Visanko.

Installeringen af den nye produktionslinie startede i sommeren 2006. Den alsidige produktionslinie tillader indvendige beklædningsprodukter at blive behandlet på forskellige måder. Maling, voks- og oliebehandling er blot nogle af de overfladebehandlinger, den nye produktionslinie mestrer.

I overfladebehandlingsprocessen bruges overvejende letopløselige midler, der er langt mere brugervenlige og opløselige end andre midler.

Kilde: UPM Kymmene – www.upmkymmene.com

Læs mere om: UPM
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172