23948sdkhjf

Nye køkkenklassikere fra BIGA

En tendens i tiden skal ikke bestemme, hvad vi vælger. Men at lade sig inspirere og forene tendensen med egne værdier gør os til aktive brugere af vores tid.
Det mørke træ er igen på sit højeste. Som i 50’erne og 60’erne. Hos BIGA Køkken & Bad arbejdes der videre med det smukke, mørke valnøddetræ. Valnød passer fint ind i den enkle, skandinaviske designstil, der præger tidens køkkenindretninger og i kombinationer med stål, aluminium og spejlblanke overflader kommer både farven og træets smukke struktur virkelig til sin ret.

Tag ind til BIGA Køkken & bad og se hvordan et klassisk materiale har fået nye former. Nyhederne METROPOL, PARIS og DIAMANT er alle bygget op omkring et klassisk design, der i sammensætning med forskellige bordpladeløsninger, greb, belysning og armaturer får netop den drejning, der gør, at køkkenet bliver udtryk for den tid, vi lever i.
I forbindelse med designet af METROPOL køkkenet har BIGA lagt vægt på at fremhæve kontrasten mellem det massive, mørke valnøddetræ og de hvide fronter. Derfor er de massive trækanter lavet ekstra brede, hvilket giver det nye design mere kant. En smuk kontrast til de hvide fronter og et udtryk for gedigent håndværk.

Så kig ind til BIGA og se mulighederne, bliv inspireret og få gode råd til åbent hus den 3. og 4. marts 2007 kl. 10-16.

BIGA Køkken & Bad har leveret kvalitetsindretninger, råd og vejledning til danskerne siden 1962, da kæden blev grundlagt. Køkken- og badindretningerne ordreproduceres på fabrikken i Hjorthede ved Bjerringbro. BIGA er i dag en del af Skandinavisk Køkkengruppe A/S, som er en rent danskejet koncern, hvilket er et særsyn blandt de større danske køkkenproducenter.

Kilde: BIGA Køkken & Bad – www.biga.dk

Læs mere om: BIGA
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094