23948sdkhjf

Dansk design indtager Hong Kong

Det handler om big business og branding, når en stor delegation i næste måned tager til Hong Kong Business of Design Week. Blandt deltagerne er Carl Hansen & Søn og Fritz Hansen.
Hong Kong Business of Design Week er Asiens største og mest prestigefyldte designbegivenhed. Det er mødested for flere end 100.000 mennesker, som beskæftiger sig professionelt med design.

Designugen fokuserer på fire hovedområder: udstilling af designprodukter og –løsninger, konferencer om udvalgte emner, business-to-business-møder mellem danske og kinesiske virksomheder og inddragelse af højere læreanstalter med fokus på design.

Danmark er partnerland på dette års designuge og deltager under overskriften ”Design Society Denmark”.

- Formålet med at tage til Hong Kong Business of Design Week er at sikre en fremtidig, bæredygtig platform, som danske designere, arkitekter og virksomheder kan anvende til at skabe succesfuld forretning i Kina og Sydøstasien. Vi har skræddersyet et ambitiøst program, som viser mange facetter af det kreative Danmark, siger Nille Juul-Sørensen, CEO i Dansk Design Center.

- Man kan blandt andet opleve udstillingen INDEX: Design to Improve Life Award 2011 Exhibition, der viser de nominerede designprodukter og -løsninger fra 2011. Udstillingen Copenhagen Solutions som stiller skarpt på det grønne vækstsamfund og er integreret i hovedudstillingen Design Society Denmark, som viser et udpluk af designløsninger fra det danske samfund. Endelig vil det danske partnerskab blive markeret i Hong Kong bycentrum med etableringen af verdens længste catwalk, fortsætter han.

Hong Kong Design Center er i samarbejde med Hong Kong Trade Development Council hovedarrangør af Hong Kong Business of Design Week. Styregruppen bag det danske partnerskab består af aktører i den danske design-, mode- og arkitekturverden, og Dansk Design Center er overordnet projektleder på partnerskabet.

Derudover er der er 11 partnere, som er integreret i hovedudstillingen. Det drejer sig om: B&O, Bruun Rasmussen Auktioner, Carl Hansen & Søn, Republic of Fritz Hansen, Georg Jensen, Lange Production, Lego, Lightyears, Pandora, Lindberg og Skagen Denmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078