23948sdkhjf

KUNI udvider med nyt samarbejde

Med KUNI Maskinfabriks seneste udvidelse med ene-forhandling af Giardina samt Costa Levigatrici kan der nu tilbydes komplette overfladebehandlingsanlæg såvel til køkken- og møbel- som til vindues- og dørindustrien.
Samarbejdet mellem de tre firmaer Costa Levigatrici, Giardina Finishing Systems og KUNI Maskinfabrik A/S vil danne en markant leverandør til markedet både for salg og service.

Costa Levigatrici pudsemaskiner fremstår som de eneste, der kan honorere de pudse- og børstekrav, der er nødvendige for at frembringe en overflade til efterfølgende lakering - både for UV- og ikke mindst de nye vandbaserede lakker i én og samme maskine.

Giardina Finishing Systems’ store maskinprogram dækker fra UV lakvalsemaskiner til plane overflader samt automatiske horisontale og vertikale traverssprøjtemaskiner til profilerede overflader, vinduer og døre.

I programmet for vindueslakering har Giardina en fuld 6-akset robotsprøjteautomat, som opstilles i forbindelse med hængeconveyor og scanner til automatisk programmering for totalsprøjtning og efterfølgende vertikal tørring.

Mikrobølgeovne MOS Plus
Giardina er også den eneste leverandør af patenterede mikrobølgeovne MOS Plus både for vertikal og horisontal gennemløbstørring samt kabiner til mindre serier som håndsprøjtes.

MOS systemet kendetegnes ved et unikt tørresystem for vandbaseret, klar og pigmenteret lak.
Mikrobølgerne sørger for at lakken tørrer fra bunden og udefter; det bevirker, at vandet fordamper inden lakoverfladen danner en hinde, og problemet med bobler i lakken under tørreprocessen er derfor væsentligt reduceret.

Resultatet er en tørring ved en væsentlig lavere temperatur end hidtil kendt fra kombineret IR og varmluft dyseovne samt en tørretid, som i nogle tilfælde kun er en tiendedel i forhold til de normalt kendte systemer. Sidegevinsten ved dette effektive system er, at det er meget plads- og energibesparende.

MOS systemet har nu været på markedet i ca. fem år, og der er i den forgangne tid leveret 138 systemer til markedet, hvor adskillige kunder med stort behov, har flere anlæg kørende.

- Som leverandør må vi sætte os ind i vore kunders behov og når det gælder overfladebehandling er det meget vigtigt, at vi medvirker til at nedbringe forbruget af de produkter, som påvirker miljøet negativt, samtidig med at vi reducerer energiforbruget i processen uden at gå på kompromis med kvaliteten i det færdige produkt, udtaler Kent Klitgaard fra KUNI Maskinfabrik.

Samtidig med ansættelsen af Kent Klitgaard er serviceafdelingen hos KUNI Maskinfabrik A/S blevet yderligere udvidet for at kunne honorere de stadigt stigende krav til service.

Kilde: KUNI Maskinfabrik – www.kuni.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094