23948sdkhjf

Expedit fortsætter positiv udvikling

Den danske producent af butiksinventar styrer videre mod målet om en omsætning på 500 mio. kr. i 2012. Forventningen er fortsat at vende sidste års underskud til et overskud.
Expedit a/s har netop afsluttet regnskabet for tredje kvartal, og præcis som ved aflæggelsen af halvårsregnskabet tilbage i august er det fremgang og vækst, der præger udviklingen.

- Expedit Group fortsætter den positive udvikling i omsætningen og har frem til dags dato realiseret en vækst på mere end 10 procent sammenholdt med samme periode sidste år. Væksten er et resultat af en fortsat tilfredsstillende kundetilgang, som sker i stort set alle gruppens enheder, siger CEO Steen Bødker.

Koncernens ordrebeholdning er over niveauet for samme tidspunkt i fjor, og der forventes et bedre fjerde kvartal i år end sidste år.

Expedit måtte i 2011 indkassere med et underskud på -4,4 mio. kr. på basis af en omsætning på 474,8 mio. kr. Koncernen gik ind til 2012 med en forventning om et positivt resultat og en omsætning på mere end 500 mio. kr. Disse forventninger har ledelsen indtil videre ikke fundet anledning til at ændre på.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.118