23948sdkhjf

Design by us har fået ikon-status

Det danske designfirma Design by us, der designer nytænkende møbler og lamper, har fået næsten ikon-status i førende boligmagasiner. Senest har The Times Magazine udnævnt firmaet til at være blandt de ti mest succesfulde designfirmaer i verden.
Design by us, der består af direktør og kreativ leder Rasmus Larsson og et designerteam, har fået succes på den internationale front. Det oplyser Berlingske Tidende, sektion Boligen.

Designfirmaet forstår at skabe nytænkende og kreative møbler – og det har bragt firmaet vidt. Møblerne, der blandt andet hedder sjove navne som: Sheik Arab, Altmodish, Sild og Pussy Chair, bruges både til indretning af kontorlandskaber, cafeer, butikker og udstillingsstande. Møblerne og lamperne sælges til over 12 forskellige lande.

Møblerne vises jævnligt i førende internationale boligmagasiner, og senest har The Times Magazine udnævt designfirmaet til at være blandt de ti mest succesfulde designfirmaer i verden.

- Måske er vi med, fordi vi adskiller os fra mainstream-designet. Vi når næsten aldrig at få sat vores ting i produktion, før andre begynder at kopiere os. Men jeg gider ikke bruge min energi på retssager. I stedet tager vi det som et cadeau, at andre kopier os, siger direktør Rasmus Larsson til avisen som kommentar til, at de er med på The Times Magazines berømte liste.

Se mere om Design by us på http://www.design-by-us.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079