23948sdkhjf

Nemt og effektivt med ny CNC-løsning

Som underleverandør til mange forskellige grene af blandt andre træindustrien og vindmølleindustrien m.fl . har Fleksi Lågen i Sunds en alsidig forretning. Her skabes både dukkehuse, møbelkomponenter, træemballager og meget andet på virksomhedens maskiner, hvor CNC-bearbejdningen udgør en central del.
Det er også derfor, at Fleksi Lågen for nyligt valgte at investere i et nyt, moderne CNC-bearbejdningscenter fra Morbidelli – leveret af LindLarsen.

- Vi har haft CNC-maskiner i produktionen de sidste 13-14 år, og vores to ældre CNC-maskiner var ved at være slidt godt ned. Derfor var det tiden, at vi så os om efter en ny og tidssvarende løsning, fortæller Kai Hansen, direktør på Fleksi Lågen.

Virksomheden besluttede sig for en CNC-maskine fra Morbidelli. Og én ny maskine kunne faktisk udføre det samme arbejde, som de to ældre CNCmaskiner. Der er sket store fremskidt med CNC-maskinernes bearbejdningshastighed og kapacitet over det sidste årti.

Kai Hansen fremhæver især den nemme styring på den nye maskine – en Windows-styring med en nemt forståelig grafi sk brugerflade. De kendte funktioner fra Windows-baseret
software som fx. ”kopier-sæt ind” gør programmeringsarbejdet hurtigt og enkelt.

Hurtig og meget nem indkøring
Det nye Morbidelli CNC-center, en Author 744, blev leveret i oktober, og har således blot kørt få uger.

- Maskinen kom, blev stillet op og kørt ind hos os på få dage. Vi fik den indledende undervisning mht. styring og programmering, og siden da har vi faktisk været i fuld gang med produktionen på maskinen. Vi får yderligere et par dages undervisning, når vi er klar til det, så vi kommer ud i alle de mange muligheder, styringen har og får det fulde overblik. Det er et både hurtigt, smidigt og nemt forløb vi har været igennem sammen med LindLarsen, siger Kai Hansen.

I dag har Fleksi Lågen 2 faste operatører på CNC-maskinerne, og de udtrykker begge stor tilfredshed med det nye CNC-bearbejdningscenter.

Kilde: LindLarsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062