23948sdkhjf

Nye udstillergrupper på ZOW

ZOW har altid været pionér, når det drejer sig om at udvikle nye udstillergrupper til sine messer. Og 2007 bliver endnu et år, hvor ZOW viser nye sider, idet dørene åbnes for flere brancher.
En god fagmesse er forpligtet til at udvide og opbygge en ikke kun konstant, men også tiltagende opmærksomhed - til gode for udstillere og gæster! I 2007 vil der for første gang være udstillere fra brancherne:

Logistiske processer . Udover transport og spedition er opbygningen af logistiske processer (software etc.) et af møbelindustrien største problemer.

Maskiner til direkte print . Audiovisuelle præsentationer af nye teknikker til direkte print på plader og kanter (Bürkle, Wemhöner, Hymmen, Homag).

Lakker og andre underleverandører til ovennævnte maskiner (Akzo Nobel, Lacka).

Desuden vil der være adskillige faglige symposier og specielle præsentationer for arkitekter, der spiller en stadig større rolle for mange underleverandører af produkter til gulv og væg; bl.a. producenter af kompositmaterialer samt plader og paneler.

Andre specielle tiltag er f.eks. kåringen af vinderen af ”M Technology Award 2007” (iF International Forum Design Hannover) samt en særudstilling af Material Connexion New York.

Informationer for udstillere og online-registrering for besøgende på http://www.zow.de

Kilde: Lis Nørgaard, Denmark Business Consulting, http://www.denmarkconsulting.de

Læs mere om: ZOW
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078